im your biggest fan and ill follow you until you love me! ♥

Datum: 2010-04-28 Tid: 14:17:22


HAR MAN INTE VÄRDELNS SÖTASTE LILLASYSTER!?

Datum: 2010-04-28 Tid: 14:11:59

Älskar dig Samantha! ♥


tråkigt hemma :/

Datum: 2010-04-28 Tid: 14:01:41

Fan va jag har tråkigt nu.. Jag sitter bara hemma framför datan och hostar.. Ska egentligen hoppa in i duschen men jag orkar inte.. :/ Fint väder är de också. Och de missar jag ju såklart... VAD SKA JAG GÖRA!?
Jag vet vad ni ska göra iallafall!, ni ska lyssna på min musik :)


hiss/diss

Datum: 2010-04-28 Tid: 13:03:38

- Våren.
Inget känns mer friskt än vårsolen som glimmar i ögonen! Solbrillorna på och ta ett djup andetag och känna fåglarna sjunga sina underbara sånger i träden!

- Nationellla proven.
Inget kan vara sämre än att sitta i ett rum utan hjälp och räkna matte, De är illa nog med hjälp liksom. Nej de tycker jag inte om!

LADY GAGA OM NIO DAGAR!

Datum: 2010-04-28 Tid: 12:39:13
GLOBEN HERE COMES BJÖRNE AND JALMAR! GET READY, ITS GOING TO BE A BUMPY RIDE!



ÖNSKELISTA!

Datum: 2010-04-28 Tid: 11:44:21









hej hej!

Datum: 2010-04-28 Tid: 10:00:08
JAG VET ATT JAG INTE BLOGGAR SÅ MYCKET LÄNGRE! men jag försöker så gott jag kan..

Jag har inte varit på så där värst glatt humör heller liksom :/
Och just nu är jag sjuk och har inte gått till skiolan på hela veckan (Inte bra Jennifer!)
Björne ska snart komma hit också kanske. Eller så åker jag hem till honom , men då måste jag ducsha och hålla på också :/
Mer än så kan jag inte säga nu.. Kommer väl att uppdatera lite när som jag kan!
Puss ♥

hej bloggen!

Datum: 2010-04-22 Tid: 12:16:18
Tjaba, jag har inte bloggat på fett länge. Jag har inte haft tid eller tillgång till dator så de har helt enkelt blivit no blogging :( Men jag gör mitt bästa för att bloggen ska hålla igång så mycket som möjligt.
Just nu sitter jag i skolan på en bas lektion och leker lite på facebook, och skojar lite med min klasskompis Samiye.
Har haft andra delen i nationella proven idag också, min lärare sa att det inte gick så bra... :/ Men jag gjorde så gott jag kunde i allafall. Det va mycket svårare än den förra delen!

Efter skolan ska jag och Johanna åka hem till mig och hämta min älskling Tindra!, så efter vi har gjortr det ska vi åka till västerhaninge och hämta hennes lilla söta pudel Shiva :) Sen bär det av mot skogen för en långpromims med våra söta tikar :)

Sen kanske jag går hem till Johanna med min gamla minneskort då kommer alla gamla bilder fram ifrån  åttan och frammåt!, Roliga videoklipp som är värda att se.
Så glöm inte att kika in lite senare mot kvällen!


JAG BARA ÄLSKAR LUKASZ!

Datum: 2010-04-22 Tid: 11:46:35

LUKASZ ÄR SÅ SÖÖÖÖÖÖT OCH GULLIG! :) <3

 


Hej bloggen!

Datum: 2010-04-19 Tid: 15:09:50
hellue, jag har inte varit på värsta blogghumöret senaste tiden,. kommer inte bli det igen tror jag men jag ska blogga så mycket som jag kan iallafall! ♥

När jag inte bloggat på senaste tiden så har jag :
*Varit med björne, Johanna ich Robbin mycket
*Krökat
*Legat hemma på soffan
*Varit i småland
*Skolan och nationellt prov!

Det har inte hänt så mycket på senaste tiden vill jag säga med det :)



HAHA SÅ JÄVLA SKÖÖÖN! ♥

visste ni att..?

Datum: 2010-04-18 Tid: 18:12:44
Jag bara älskar Kjell Eriksson "Kjellemans" humor!

 


JAG VET VAD DU HAR SAGT!

Datum: 2010-04-16 Tid: 11:59:59

Jag tror du vet att jag vet också.


soft skoldag!

Datum: 2010-04-16 Tid: 10:13:45

Tjo! Nu sitter jag i skolan med Jocke,Gurra,Johanna skog och självklart lilla födelsedagsbarnet :) Vi har precis haft nationella proven i matte (puh!) Nu är det avklarat iallafall. Men jag har inte mer att säga ändå. Och det är tur de eftersom jag tror att mellanslaget på dettatanget bord har fuckat helt!

Puss och kram  !

Och juste, GRATTIS TILL JOHANNA NYSTRÖN IFRÅN MIG :)



Älskar dig gumman! ♥♥♥


tror jag kommer bli sjuk :/

Datum: 2010-04-15 Tid: 20:21:27
Jag börjar känna mig tung och nere :/ täppt näsa och klump i svaljet.. Men morgon måste jag vara frisk för då blir det tivoli och krök ihopkopplat med Johannas födelsedag! :) hoppas att de inte kommer snöa bara som de stod på text TV.. Då blir jag både ledsen och arg.

Suck my dick!

sho bloggen!

Datum: 2010-04-15 Tid: 16:18:19
Jag sitter hemma hos min älskling och ska spela sims. Älskar det spelet :) Det är nog de roligaste dataspelet som jag tyckr iallafall, alla har ju sina egna åsikter. Annars har jag bara avrt i skolan idag. Vi hade ingen gympa för att vi kunde inte hitta våran lärare så jag och Johanna drog upp till centrum och glassade lite i solen :)
Men nu ska jag spela mitt underbara spel jag kan inallafall bjuda på denna sköna video under tiden. Jag lovar att ni kommer kolla på den mer än en gång ;)

 

Puss och Kram, din mamma är gay ;) !


hellueee...

Datum: 2010-04-14 Tid: 14:13:00
Nu sitter jag med Johanna och jag ska skriva om world trade centers historia. Vi sitter kvar och pluggar helt enkelt :) Jag har ju bara historia idag och börjar halv tolv. Och vi fick sluta typ 2 och en halvtimme tidigare (as soft!)

Men nu måste jag plugga för att få godkänt. Kisses! <3

Dagens

Datum: 2010-04-14 Tid: 09:31:48
Dagens outfit: Jeansskjorta, vitt linne under och svarta (utnötta) lack leggins.
Dagens tankar: Kommer jag klara nationella proven i matte :S ??
Dagens låt: Imma be- Black eyed peas
Dagens blogg: Min bästa vän renlund.blogg.se



BACK IN SCHOOL......

Datum: 2010-04-14 Tid: 09:05:34
Hellue, nu är påsklovet slut och de blir allvar igen :/
som ni vet så va jag hemma hos min pappa i småland under halva påsklovet. de va skönt där nere. Jag behövde inte tänka på så mycket bekymmer och sånt tråkigt. Men Jag antar att jag måste de nu för jag har nationella proven på fredag i matte! Och där måste jag ge allt för om jag inte gör det så har jag ingen chans alls att komma in poå något vanligt program :(

Men nu är jag egoistisk haha, Men jag antar att om man är en bloggare så är de väl dens uppgift :)
Se ya, latahh....


Bjuder på denna snygging på mig och syrran.
Jag till höger såklart, ( i know blondiee thihi :P ) Jag måste ju se värst ut :)

hiss / diss

Datum: 2010-04-10 Tid: 14:50:46

Kalmar köpcentrum- Det är stort, det är mycket trevligare folk där än i stockholm. Det finna många okända affärer så att man kan skapa sin egna stil uten att vara rädd att någon annan ska ta den. Det är skönt att kunna handla från någonstans där inte alla vet om vart man har köpt det.

Vår utan sol- Det känns inte så roligt att känna att det är april och så är det bara 4 grader ute. Ingen sol. Bara grått och en massa massa regn! Man kan inte göra saker som man hade planerat att göra utomhus, till exempel att rensa tomten på löv och kratta lite grann. Man kan inte heller grilla, vilket man ska kunna göra i april. Det suger!


trevlig lördag so far!

Datum: 2010-04-10 Tid: 14:31:31

Shulelulue bloggen! Just nu så är jag hemma hos min pappa, skit trevligt. Vi kollar på en dokumentär om våld mot barn på 2an, riktigt intressant. Vi ska snart kolla på så ska de låta och äta pappas bästa,godaste och bästaste pannkakor!

Igår va vi i kalmar och åt på en kina resturang och shoppade litegrann :) Maten där va jätte god! Om jag har några läsare som kommer från kalmar eller runt i krokarna så rekomenderar jag denna kina resturang, (China take away buffe') Det ligger i närheten av veromoda och carlings typ!

Jag blev lite rikare på kläder igår eftersom vi shoppade, jag har tyvär ingen kamera att ta kort på de men allt kommer från enkla gina tricot.
En jeanskjorta, en cardigan och två stycken enkla tunikor. Allt gick på 400 kronor. Inte så billigt men inte för dyrt heller :) Det är bra med Gina tricot.

Puss och Kram <33


HEJ HEJ BLOGGEN!

Datum: 2010-04-09 Tid: 11:51:04
Nu sitter jag i pappas kök i kära småland :) Det känns skönt att slippa stockholm! Jag skulle kunna stanna här nere hela mitt liv känns de som!

dagens

Datum: 2010-04-06 Tid: 13:37:54
Dagens kläder: Vet inte än, har sovit hos Björne så just nu har jag på mig gårdagens kläder. Men jag kna ju alltid tala om vad de är. Gröna leggins med sömmar sydda över hela byxorna från Gina tricot och en hel svart tröjja från Lindex med nitar på axlarna.

Dagens sms: HM CLUB, jag får 100 kronor extra att handa för nästa gång jag handlar för 400 :- eller mer på HM.

Dagens händelser än så länge:
TV, Data och snackat lite skit med Björne.

THATS MY DAY SO FAR

lady gaga here we come!

Datum: 2010-04-06 Tid: 13:29:05
Nu är de bara en månad kvar tills jag och Björne ska till den mest skönaste, vildaste och den mest coola konserten som någonsins spelats i sverige!

Jo,  LADY GAGA!
7 maj då smäller de!




BLOGGPAUS!!

Datum: 2010-04-06 Tid: 13:01:53
Hej hej allihopa! om jag har några läsare kvar :S Jag har inte haft varkaen ork eller vilja att blogga på påsklovet. Känns surt också för jag har inte haft någon dator! :/ Men jag kommer nog att fixa till så att jag kommer blogga lite mera nu..

På påsklovet har jag typ inte gjort nånting i stortsett.. Varit med Björne, Johanna och Mamma Melon och Lukasz typ :)

Och resten av påsklovet så ska jag vara med mina kompisar så mycket jag kan! Fast på torsdag klockan 4 så bär de av till pappa i kalmar.. Jag längtar redan dit!

Just nu så sitter jag hemma hos min bästa vän!! Jag älskar dig Björne! ♥

Jag vet att vi har tagit en bloggpaus men nu måste vi båda komma igen med våra bloggar så att alla som vill läsa kan få läsa om allt skoj vi hittar på! ♥