sittin in da school!

Datum: 2010-03-30 Tid: 15:51:50
Jag sitter i skolan med Björne och flummar, haha. Mer än så går inte att säga ;)



nu känns det ledsamt!

Datum: 2010-03-30 Tid: 13:10:46
Jag saknar dig ju. De känns som om vi har glidit ifrån varandra. Det vill jag inte ska ske!


sholelue!

Datum: 2010-03-30 Tid: 10:21:25

Hej hej! Nu sitter jag på bas lektion, med en sur Allan (som vanligt) Jag vet att jag va dum igår och sa att jag skulle uppdatera senare och inte gjorde de. Är hemskt ledsen :/ Men jag får väl uppdatera nu då

Söndagen hos min pappa: De började att vi åt frukost och sen gjorde vi oss klara för att åka in till kalmar. Vi va där vid typ 12 så de fanns tid för oss att både äta och shoppa till mig. Jag ville inte att han skulle handla åt mig, men han insisterade! så nu är jag lite rikare på klädfronten! Ett par leggins, en skit snygg tjocktröja, en flashig kavaj, en liten axelväska och en skit snygg jeans jacka. Jag kan tyvär inte lägga upp bilder på detta eftersom jag varken har kameramobil eller en digitalkamera. (synd!, Ge mig någon!)
Det va allt ifrån den dagen.

Och igår va jag bara hemma med Robbin typ, vi kollade också på en film som heter Nanny Mcphee. Den va superbra! Sen spelade vi också YATZY  med Anna och Emelie (Anna's kompis)

Och nu så funderar jag bara hur jag ska klara denna dagen.. Jag skulle egentligen varit med Björne, Men han dissar mig! HÖR DU DE BJÖRNE?! JAG ÄR LEDSEN PÅ DIG NU!!!!

 


Hellue!

Datum: 2010-03-29 Tid: 13:16:01
Hej hej bloggem, jag vet att jag inte skrev igår. Vilket är väldigt tråkigt! Men nu sitter jag iallafall och väntar på Mamma i skolan, hon skulle komma och hämta mig. Men jag ville bara skriva ett snabbt inlägg så... Jag får skriva senare vad jag gjorde igår och så där.

Puss och kram!

saknar dig! <3

Datum: 2010-03-27 Tid: 12:14:49


Du ska få en stoooooor kram när jag kommer hem! <3


tjaba tjena hallå!

Datum: 2010-03-27 Tid: 10:48:23

Jag är hemma hos pappa och har jätte trevligt! Vi har nästan precis ätit frukost och så. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men jag är säker på att de är roligt iallafall.

Bussresan gick jätte bra också, inte alls så farligt som jag trodde att de skulle bli, jag hittade en jätte trevlig kille på bussen som hetter Rasmus. Och vi pratade typ i två timmar eller nåt. Alltså den sista biten av resan. Han bodde i nacka och skulle hälsa på sin mamma som bor på Öland :)

Nu ska vi sticka så jag hinner tyvär inte skriva mera än så här, men jag kommer nog att blogga lite mera iallafall! Hörs snart igen, Love ya!!!!


tja tja!

Datum: 2010-03-26 Tid: 11:44:06
Tjenare allihopa! Nu sitter jag hemma hos Johanna och ska snart åka till farsta med henne! Efter vi har varit där så ska vi åka in till stan, hon ska länma mig vid bussen också! :P (som min lilla mamma)

Igårkväll va jag bara med Robbin typ, vi gjorde inget särskillt bara softade typ.. Men de va mysigt ändå!

Detta blir ett snabbt inlägg för jag ska sminka mig och så nu. Hörs ifrån Skåne!

Dagens...

Datum: 2010-03-25 Tid: 16:11:10
Dagens låt: Beyonce- Broken hearted girl
Dagens färg: Svart/vitt
Dagens vän: Johanna Nyström
Dagens mat: Choklad muffin på donken
Dagens samtal: Robbin ♥


Shoooo

Datum: 2010-03-25 Tid: 11:58:07
Sitter nu på en bas lektion och jobbar med matten samtidigt.. Inte så värst kul men jag har ju datorn så de blir ju lite roligare :)

Min morgon har sett ut så här.. Jag vaknade och gick upp va först jätte pigg och glad, sen så gick de utför.. Jag blev enkelt trött. Inte så kul, Men nu har jag blivit pigg igen :D

Efter skolan ska jag hem till Robbin och ladda ner filmer till ipoden så att jag har nånting att göra på bussen ner till småland. Har också med mig en bok som kan vara till lite sysselsättning också. Jag lånade den idag i skolan. Jag har alltid velat läsa den boken, för att alla säger att den är jätte bra! Så jag lånade den. Boken heter EGO GIRL och är skriver av Carolina Gynning.



En gammal bild på mig och Björne (jag va blond haha)
JUST ANOTHER PARTY PICTURE!


älskar denna låt!

Datum: 2010-03-24 Tid: 22:28:51
Svansjön


händer absolut inget!

Datum: 2010-03-24 Tid: 20:25:29
Hej hej bloggen! Jag gör typ ingenting. satte mig precis vid syrrans dator så håller på lite med facebook och så. Ikväll har jag bara varit med Robbin, mysigt! De har varit skönt att bara ta en lugn kväll. Jag börjar tio i tio imorgon så jag har lite sovmorgon! (skönt) De betyder att jag kan vara uppe lite senare, vilket är bra för att jag känner mig superpigg! Har inte mer och säga en så, så de här får bli mitt sista inlägg ikväll. Så då får jag önska er godnatt

Bjuder på denna sköna bild från i sommras när ja och Anna va inne i stan en hel dag. De va jätte roligt! Saknar dom tider då vi kan vara vänner och göra saker tillsammans.

Hiss Och diss

Datum: 2010-03-24 Tid: 14:57:04

Resor över en helg- Det är skönt att komma bort från kompisar och famil, samt en paus från skolan. Man får se lite annan miljö än den man har hemma jämt och ständigt. Om man har bråkat med en kompis eller pojkvännen kan man också slippa ifrån problemen ifrån de och tänka på helt andra saker. Huvudet blir alltså förnyat och väldigt fräcsht!


Att inte ha pengar- Det finns inte så mycket att säga om de, de är ju som de är. De känns synd när man går i ett centrum och hittar en massa kläder och man inser att man inte hat några pengar. Och när man är i skolan kanske man vill ta en fika. Men nej de går inte! (synd)


god eftermiddag!

Datum: 2010-03-24 Tid: 14:37:35
Nu sitter jag i skolan, med Robbin Vi väntar på att mamma ska komma. Hon får köra hem oss idag. Slutade för typ en halvtimma sen. Har haft historia bara, idag har vi pratat om andra världskriget. De va riktigt intressant tycker jag! Har aldrig varit så inne i historia förut. Satt och var helt borta. tänkte bara på historia. Har aldrig känt så förut :P

Vad som händer idag vet jag ingenting om.. Antagligen bara vara hemma med Robbin och mysa kanske.
Jag har packat lite tidigt också. Jag ska åka till småland och träffa min far i helgen. Har packat många outfits, Jag kommer ha tillång till en dator där. Så de blir såklart bloggande!

Lööööve ya bitches!

gårdenkväll, gaaah!

Datum: 2010-03-23 Tid: 17:52:13
Tja tja, jag ska vara med Björne och Robbin ikväll tänkte jag. Vi går nog upp till gården. Inte de roligaste man kan göra en tisdag men men. Kanske bloggar nåt på gården. Men vi får se, Puss och Kram!



Lite Lady GaGa style ;)

Sho bloggisch!

Datum: 2010-03-23 Tid: 17:29:03
Jag går in och jag får ingen luft, jag ser minerna på juryn och jag blir alldeless kall i kroppen. Jag tänker: Gud vad har jag gett mig in på. Blickarna höjer sig ifrån papperna och jag ser sex ögon som stirrar på mig. Nu luften har tagit slut som jag har left på dom senaste sekunderna så tar jag äntligen ett djupt andetag och säger hej, jag ska sjunga Christina Aguilera - Im Ok.

Jag har så ont i huvudet. Det har varit en svår, lång och stor dag för lilla mig.
De började med att jag vaknade på morgonen. Gjorde mig iårdning för att åka till fredrika bremer gymnasiet för att göra ett intagningsprov på musik linjen. Självklart så skulle jag sjunga. När jag kom dit så följde Björne med mig in, och jag träffade Steffi. Björne hade såsmåningom en lektion så han va tvungen att gå och jag och
Steffi väntade ensamma. Jag hade min tid klockan halv 12 och Steffi hade halv 2. Jag va inte nevös innan, de va när dom sa mitt namn som jag blev likblek.

Efter jag hade sjungt min låt så sa dom att de va normalt att man va nervös. och tyckte att de gick jätte bra ändå. Dom sa också att jag hade en fin röst, då blev ajg väldigt glad :)
Mer än så finns inte och säga. Eller jo juste, jag vet inte när jag får veta om jag kom in. Så ni behöver inte ställa frågor om de!


snart blir de film!

Datum: 2010-03-22 Tid: 13:20:10
Hej hej allihopa, seg dag! Vi har inte gjort så mycket typ mest varit inne på facebook och så. Snart ska vi kolla på film, Hundtricket tänkte vi se. Robbin har inte sett den och jag såg den för typ 4-5 år sen.

See ya later bitches!


Ett årig gammal bild på mig och Robbin. Jag hade miun första fylla på den kvällen.
Fotograf: Johanna Nyström. De säger jag bara för att jag är sjukt nöjd med denna bild! :)

Lady gaga har släppt en ny låt!

Datum: 2010-03-22 Tid: 10:50:47

 



Lady GaGa feat Rodney Jenkins - Reloaded

så här ser alla som vi trodde va snygga kändisar ut utan smink!

Datum: 2010-03-22 Tid: 09:41:10

Pamela Anderson

 

Heidi Klum

 

Eva Longoria

 

Madonna

 

Angelina Jolie

 

Kate Moss

 

Lindsay Lohan

 

Vissa kändisar kan verkligen se ut som skräcködlor utan smink, medans andra kan
se helt fräcsha och fantastiska ut. De är sjukt egentligen. att dom som är modeller är oftast fulare än en helt vanlig privatperson.

Nu har ni sett sanningen, jag hoppas verkligen att dopm som tycker att dom här personerna är så himla snygga och allt tänker om!



Gütenmorgen!

Datum: 2010-03-22 Tid: 09:13:17
Nu sitter jag hemma hos Robbin, han sover typ och jag snor datorn :) Vi vet inte om vi ska till skolan än, jag känner mig sjuk och Robbin (som vanligt) orkar inte :/ Har bara matte idag ändå så..

Kolla gärna in Björnes nya blogg! Den är rolig att läsa och har mycket mode och drömmar! :) --KLICKA HÄR-- för att komma till den!

seg söndag!

Datum: 2010-03-21 Tid: 17:03:04
Hej hej bloggen! Idag har jag bara tagit de lugnt, de är ju söndag :) Det är aldrig någon som ska göra nått på söndagar, man tror typ att de är vardag fast man är ledig :P fett sjukt! Men annars idag har jag inte gjort så mycket kom precis hem ifrån konsum skulle handla åt mamma och anna skulle också ner dit så. Innan de va jag ute på en halv lång promis med Tindra, Bebis och Johana.
Björne kommer kanske senare också, då får vi se vad vi ska hitta på. Men de här får bli mitt ända söndagsinlägg. Så tills imorgon ha de så bra! ♥


sexigt, snyggt, hett!

Datum: 2010-03-20 Tid: 17:10:18


Denna snygga dress/sett hittade jag på en sida för sånna som tycker om mkt öppna underkläder. Men den här va inte så farlig tycker jag. Eller vad tycker ni?

Snyggunder.se

billigt och bra, Gina tricot

Datum: 2010-03-20 Tid: 16:31:37

Har inte alltid gillat skjortor men, nu har jag blivit mera insatt eller vad man ska säga! :)

Skjorta Gina Tricot 199:-

Denna sjukt snygga bike jackan älskar jag, måste f*n ta och köpa en!

Bike jacka Gina Tricot 299 :-


Hitta mer av mode, färg och riktigt låga priser på Gina Tricot's hemsida

hej hej bloggen!

Datum: 2010-03-20 Tid: 13:18:38
Just nu sitter jag hemma hos Björne, har sovit här eftersom vi vba hemma hos Anso igår så jag pallade inte åka hem för bussarna åker på så konstiga tider :/
Vi hade jätte roligt hemma hos Anso, Vi spelade kort och fikade lite grann :) Först va de bara jag, Jasmine, Anso och Björne som spelade tecknet. Men sen kom Ansos mamma och ville vara med. Men man kan ju bara vara fyra på tecknet så vi bestämde oss för att spela Plump! Senare kom Daniel och Joel från nynäshamn med wienerbröd och bullar. Så då satt vi och drack kaffe också :) Vi kom hem typ vid halv 2 eller nåt så de blev inte så jätte sent. Men jag hade himla roligt! ♥

Ikväll har jag i8nga planer än. Vill festa men jag vet inte någon som har fest och jag har inga pengar till dricka heller :/ Men nånting lär jag ju hitta på!

Nu ska vi äta pommes till lunch så jag måste kila iväg!
Puss och kram ♥

hemma hos robbin..

Datum: 2010-03-19 Tid: 13:40:39
Nu sitter jag hemma hos Robbin och vi tänkte kolla en film. Men innan så ska vi försöka få i oss något att äta :)

Denna låten är tuuuuuuung! :)

Rihanna- Rude boy

 


jag vet att jag aldrig uppdaterar!

Datum: 2010-03-19 Tid: 09:44:43
Ledsen för den dåliga uppdateringsperioden jag har haft på sistone. Men jag har ju ingen egen dator så att jag måste julåna syrrans men hon blir fett arg på mig när jag frågar.

Jag har faktiskt inte gjort nån ting så jag har inget att skriva om heller, men jag lovar att skriva lite mer än vad jag har gjort den senaste perioden!

Puss och kram!

Hellue!

Datum: 2010-03-17 Tid: 14:44:41
Jag har precis slutat nu (puuh) , har haft historia i tre timmar. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma och hämta mig. Hom skulle åka ifrån hunddagiset snart. Det är där hon "jobbar". Med "" menar jag med att hon arbetstränar för att se om hon kan jobba för att hon har ledproblem. Hunddagiset ligger i handen typ vid bussgaraget. Dom har as många söta hundar där :)

Detta är vad jag ska försöka göra idag!





godmorgon!

Datum: 2010-03-17 Tid: 09:05:15
Hej hej hela världen! hur mår ni idag? Själv mår jag helt okej, lite halvtrött bara.
Förlåt för dålig uppdatering igår!

Igår va jag bara hemma typ så jag hade ändå inget att skriva om så de kanske va bäst att jag inte skrev, mindre onödiga inlägg :)

Idag börjar jag halv tolv så jag tar de chill nu på morgonen.
Skriver mer när jag åker till skolan ♥

saknar er!

Datum: 2010-03-15 Tid: 22:02:12
Jag kommer att sakna er så mycket när ni väl är borta. Finns inte ord till hur mycket jag saknar er. Jag vet att jag inte träffar er ofta alls men jag vet att när ni är borta kommer min glädje att vara de också.



Älskar er otroligt mycket och vill inte mista er för nått! ni är som bästa farföräldrarna som finns! ♥

god kväll!

Datum: 2010-03-15 Tid: 21:20:49
Hejsan svejsan! Sitter bara framför datorn och lyssnar på musik och små sjunger litegrann. Har ju snart min audition (23 mars) för att komma in på musik programmet på fredrika bremer gymnasiet. så jag måste hitta något att sjunga. De lutar åt Christina Aguilera - Im Ok. Den är lätt att sjunga och jag kan den sen typ 3 år tillbaka.
Jag och björne hade roligt i handen centrum. Jag provade lite kläder och så köpte jag en mjukglass, och satt såklart i solen på cafe' Paus.Köpte också ett par solglasögon :) De behövdes verkligen! dom kostade bara 59:- också. så de va jätte billigt (eller hur Björne)!? haha!

Imorgon har jag en as soft dag. Jag börjar halv tolv och slutar typ runt två. och samma sak på onsdag fat istället för två så typ 20 i tre :) De kommer att bli as soft!
Men nu funderrar jag på att gå och lägga mig.. Vet inte om jag kommer att kunna sova men de får jag väl ta reda på när jag ligger i sängen:) Godnatt på er i era varma stugor!♥



Lugnt tills sist!

Datum: 2010-03-15 Tid: 13:40:35
Hej hej bloggen nu har jag de lite halvlugnt, Jag ska snart börja att traska upp till handen centrum för att möta Björne! Vi ska kolla runt lite på kläder och annat! De va ett tag sen jag gjorde de så..

Nu kommer förstsättning på förra inlägget. Allstå tar de oss till Söndag:
Igår så va jag hemma och tog de lugnt typ städade lite grann och kollade på en ny serie som heter The legend of the seeker. Den va faktiskt rätt bra. Sen så kom Björne hem till mig och vi kollade på TV och annat :)

Mer än så hände de inte på söndagen så måste skynda mig upp till centrum nu, Puss och Kram tills vi hörs igen! ♥

Im back!

Datum: 2010-03-15 Tid: 10:45:48

Hellue bloggen! Förlåt för dålig uppdatering denna helg, :/ Syrran va inte hemma så jag kunde inte låna hennes dator. Jag har ingen dator än så jag kan inte blogga så mycket som jag vill :/
Nu sitter jag bara i skolan väntar på att vi ska sluta.. Fast vem gör inte de :P?

I lördags så vaknade jag och Björne typ vid elva tror jag, Vi tog de lugnt på morgonen och typ tog en cigg och åt frukost :) Sen ville mamma ha hjälp med att åka och handla så vi åkte och hjälpte henne. Samtidigt som vi hämtade upp Lady GaGa biljetterna! :O
På väg hem ifrån Ica maxi så körde vi först hem Björne så att han kunde åka hem och äta o.sv. Sen så åkte jag och Mamma till stallet och jag red på min lilla älskling (feta) haha. Han va lite bråkig men annars gick de bara bra :) Senare på kvällen så åkte jag och Björne hem till Anso på fest. MEn jag hade lite ont i huvudet så jag och Björne åkte hem igen. Mamma kom och hämtade oss och vi släppte av Björne hemma hos honom. Senare när jag kom hem så kom Robbin till mig för att sova hos mig :)

Hinner inte skriva mera nu för nu är de lunch men jag kommer tillbaka och skriver om söndagen senare! :)
Puss och kram! <3

 


homecomming

Datum: 2010-03-13 Tid: 00:25:48
Nu har jag och Björne kommit hem, känns as soft! Vi ska kolla på luftslottet som sprängdes. Tredje filmen av triologin män som hatar kvinnor! varken jag eller Björne har sett den så de kommer att bli mycket spännande. Vi gillar 1 filmen som heter män som hatar kvinnor och den andra som heter Flickan som lekte med elden. Ni som inte har sett dom filmerna rekomenderar jag verkligen dom till! Det är spännande och väldigt annorlunda ifrån att vara svenska filmer. Noomi Rapace som spelar Lisbeth Salander och Michael Nyqvist som Michael Blomqvist i filmen. Jag vet de låter sjukt att han spelar ifrån sitt egna namn men de klan ju vara skönt att slippa heta något annat än vad man är van vid. Eller va tycker ni? :)



Me love lady gaga (björne också)

Datum: 2010-03-12 Tid: 23:10:10


här ska röjaaas!

Datum: 2010-03-12 Tid: 22:12:57
Tjoba läääns :) Jag och björne sitter vid datorn och har kollat på massa Lady GaGas videos. Kanske inte låter så kul, men för oss är Lady GaGa den bästa av dom bästa! :) Och nu tänkte vi gå och röja fett på byn!




Nu pyser vi!
(ps. bilden överst: Björne fick ut snorkråkan men den va för stor för att hamna på bild! ds.)

Hello everyone!

Datum: 2010-03-12 Tid: 18:52:39
Jag sitter och väntar på Björne hemma vid datorn och facebook :) Vi ska bara ta de lugnt ikväll tror vi. Men vi får se vad som händer. Har precis ätit middag nu också. Va fett hungrig.. De blev lasange (my favorite) :) Hade inte mer att säga så till vi hörs igen så får ni ha en bra kväll! Puss och Kram!


vad gillar ni dessa snyggingar?

Datum: 2010-03-12 Tid: 14:20:45



Hittade dessa snyggingar på skotrend.se

Värda att köpa?


Telephone is so Lady GaGa

Datum: 2010-03-12 Tid: 09:24:07

Jag har sett den nya Lady gaga video (telephone) sjukt bra!!! Den är typ tio minuter lång! Jag sitter i skolan och ingen, jag repeterar INGEN kunde slita mig ifrån datorn! Kolla på den, Ett måste!



hiss och diss

Datum: 2010-03-11 Tid: 14:26:26

 
Ärliga människor- Människor som helt enklet inte bryr sig om dom blir utskämda eller som vågar att säga de dom egentligen tycker. Sina egna privata åsikter, istället för att snacka bakom ryggen på folk då så kan man lika gärna gå fram till personen man snackar om och säga fy fan va ful du är eller annat. Skäms inte för vem du är eller vad för tankar du har om en person. Personen du tänker illa om har lika mycket rätt till att veta vad du tycker och tänker om den.


Lärare som beter sig som skit- Alla dumma/orättvisa lärare kan bara dra åt helvete. Är man en lärare ska man behandla alla elever exakt likadant som en annan. Rättvisa i klassrummet, och ingen favorisering! En lärare som man inte kan skoja med eller snacka om vad som händer på fritiden tar man för seriöst och lektionerna blir automatiskt mycket tråkiga, och man får en mycket tråkig lärare.


hellue

Datum: 2010-03-11 Tid: 13:12:22

Tjenixen bloggen! Jag sitter kvar i skolan och väntar på Robbin. Han skulle varit här för en kvart sen, men han kanske missade tåget i tungelsta. De har annars gått bra i skolan idag, (förutom inlägg "diktator allan") Men annars har de gått fin fint! Har varit uppe och checkat biblioteket på 6:ans våning. De va inte stort men dom hade många bra böcker iallafall ;)


bijoux

Datum: 2010-03-11 Tid: 10:59:40

Shyssta, färglada och snygga armband ifrån Bijoux!

 


diktator allan!

Datum: 2010-03-11 Tid: 10:38:24
Diktatorn har ännu en sak att lägga in i sin lista över att störa mig så mycket som möjligt! Vi sitter på lektionen och Allan säger att vi har prov. och då börjar jag undra varför jag inte är informerad? Men ingen hade blivit de för att man behöver inte veta 1 vecka i förväg när man har ett matte prov som går på betyget! sen pratar jag som vanligt med Edin och han börjar att skälla på mig och säger att jag aldrig kan vara tyst, mm.. HAN BEHÖVER VÅRD!

jalmar on youtube

Datum: 2010-03-10 Tid: 23:49:54
HAHA HITTADE DENNA SKÖNA VIDEO PÅ YOUTUBE, VET INTE EXAKT NÄT DE HÄR VA MEN DEN ÄR SKÖN! TAGET UR "TORKEL I KNIPA"

 


jag älskar dig ♥

Datum: 2010-03-10 Tid: 23:18:47

Jag älskar dig sjukt mycket min älskade Robbin, och jag vet att vi tvivlar på våran kärlek ibland. Men de är sånt kärlek finns till för. Bråk, Pirr i magen, glädje, advensjuka och mycket annat! Ingen kan ta din plats i mitt hjärta, För där inne har jag en speciell liten avdelning som heter MIN STÖRSTA KÄRLEK, precis de du är! När du och jag har bråkat känns de som om jag inte får någon luft, Jag får en känsla som om jag aldrig har kunnat andas förut. Därför måste jag vara med dig, ingen annan. Både du och jag vet att vårat förhållande håller inte ihop för att vi är galna i varandra utan för att vi kan inte lämna varann. Jag älskar dig, du är den enda jag vill ha!

// Jennifer♥


Vad gillar ni denna snygga outfit?

Datum: 2010-03-10 Tid: 21:55:13

HM

 

Vad tycker ni? ♥

Saker jag vill göra i mitt liv!

Datum: 2010-03-10 Tid: 21:39:53

- Få en utbildning
- Skaffa en kärleksfull familj
- Se rom/ hela italien
- Lära mig att se andra saker hos mina ovänner
- Bo i karibien
- Lära mig att spela elgitarr
- Skriva en självbiografi
- Sjunga på en scen med över tiotusen människor i publik
- Se paris/ hela frankrike
- Bli vän med min far

Mer kommer jag inte på just nu, men jag vet att den dagen kommer när jag ligger på min dödsbädd. Då vet jag att mera tankar kommer att komma upp i mitt huvud, Och jag kommer att gråta för att jag inte kunde uppnå mera saker i mitt liv.

Tänk på det och lär er att allt är möjligt om man bara lägger manken till!


Tjaba tjena hallå! :)

Datum: 2010-03-10 Tid: 21:24:50
Hellue! Sitter och lyssnar på musik och leker på facebook.
Idag har jag inte gjort så mycket. har kollat klart på the O.C, låg och grät när jag såg sista avsnittet på första säsongen. Du brukar bli så när man kopplar mig till the O.C haha :)

JAg har inte orkat städa rummet heller, eller nån del av lägenheten :/ typiskt mig.. Robbin har ju varit här så jag har inte velat göra de när han har vart med, då blir han för utråkad. Men så kan de när inte haspen är på! :)

Vad jag lyssnar på just nu:
Green day - Boulevard of broken dreams


Skit gammal låt men jag ÄLSKAR Green day, Dom är as nice!


Godnatt♥

Datum: 2010-03-09 Tid: 22:57:21
Godnatt allihopa! nu tänkte jag gå och lägga mig under ett varmt täcke! :) Ikväll har jag varit på gården som sagt, inte så kul. Men Robbin va ju där så vi fick lite tid att mysa lite :) Innan jag sover tänkte jag kolla lite på the O.C och gosa med Tindra och Anna och busa litegranna :)

Imorgon är jag ledig så inget bloggande heller, jag tänkte finslipa rummet och ordna lite runt om i lägenheten. Så de blir fresh!



Haha, man kan aldrig få för mycket av de roliga! :)

på gården..

Datum: 2010-03-09 Tid: 21:42:33

Hej hej! Jag sitter på gården. Har typ spelat bluff och sådär.. Inte så kul, men bättre än att sitta hemma :)


LÄNGTAR ♥

Datum: 2010-03-09 Tid: 16:22:54





Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone!


Black is the shit!

Datum: 2010-03-09 Tid: 15:28:24

Jag vet inte vas de är men jag använder typ bara kläder som är svarta. De är någonting med den färgen som gör så att alla passar i de och de är ju lättande. Svart is just the shit!



Kläderna är ifrån Gina Tricot


Vill ha sommar!

Datum: 2010-03-09 Tid: 12:48:13


Korta klänningar/kjolar med Tunna tröjor! Bikini, sola/bada! Sena kvällar med kompisar!
Jag längtar till sommaren!




Är trött på vinterjackor och snö! Vill ha sol!!!


Bas timme i skolan!

Datum: 2010-03-09 Tid: 10:43:11

Hej hej bloggen, ledsen för dålig uppdatering men jag har inte kunnat blogga. Just nu sitter jag i skolan och har bas med Allan.. (den idiotiske) jag har fett långt kvar på denna lektion, Vilket är assynd! Men va gör man liksom!? Är de okej att tycka illa om lärare!?

LÖRDAGS:
I lördags så va jag på chillkrök hemma hos Joakim (Johanas pojkvän). Jag åkte dit med Björne och när vi kom så va såklart Johana och Joakim där, Sen va Pontus, Pontus flickvän, Pontus flickväns två kompisar, Mickis, Jeppe och Lill Robbin där också. Vi drack och hade roligt och sjöng singstar (hälften av alla sjöng såklart falskt) haha. Sen åkte vi alla hem och sov :)


Jag, Björne och Johana i köket :)

Puss och Kram :)
 
De tar oss till SÖNDAGEN: Vaknade vid halv tolv. Vi skulle nämligen gått ut och grilla korv klockan 12. Men de blev flyttat till klockan 2 :/ Men sen bar de av med tre hundar, vars namn är Märta, Bebis och lilla älsklings Tindra :) Vi som grillade va: Mamma, Carin, Johana, Mickis, Malin, Malins kompis, Jennifer, Anna, Micke och sen kom Robbin och Joel Ekroth också :) De va kallt men ändå mysigt att grillla mitt i vintern. solen va ju framme så! :)


Jag och Johana jagades och jag ramla i snön :)


En massa korv :O

IGÅR: Jag va bara hemma och va sjuk, as segt! men jag kollade på The O.C typ hela dagen. De är min favotir serie och jag har börjat att kolla om på den. Syrran har ju alla DVD boxar :)

PUSS OCH KRAM! <3


Solsken!

Datum: 2010-03-06 Tid: 15:43:38
Tack gud för de varma och underbart energifulla vädret!  Njuter när jag känner solstrålarna igenom persiennerna, Skönt de ska bli att gå ut utan min vinterjacka! Min gråa kavaj jacka passar perfekt idag! :)

Hoppas ni tycker om vädret lika mycket som mig!
Har ni bra väer där ni befinner er? :)


Längtar!<3

Datum: 2010-03-06 Tid: 13:30:20

7/5
Längtar!

Lady gaga - Alejandro

 


Hemma hos Johana

Datum: 2010-03-06 Tid: 13:20:10

Hej hej! va gör ni alla denna trevliga morgon? Själv sitter jag hemma hos Johana och ska kolla på en film som heter American dreamz , med Hugh Grant och Mandy Moore typ. den är fett bra! :)

Igår hade vi as roligt hemma hos Anso. Vi drog hem vid två tiden typ, De va rät många där. Vi dansade och hade jätte roligt :)! Har inga bilder nu men jag lovar att jag hänger ut några sköna/festliga bilder senare! :)

Nu blir de filmtajm! :) Puss och kram

 


Outfit of Johana and J*LMAR

Datum: 2010-03-05 Tid: 20:06:50




Nu drar vi iväg...
TJINGELING!


ÄNTLIGEN!

Datum: 2010-03-05 Tid: 19:19:27

Äntligen har jag biljetter! De ska blir de roligaste och de mest intresanta i hela mitt liv att få se LADY GAGA LIVE GLOBEN! 7/5!!!!!!!!


Ingen tillgång till dator!

Datum: 2010-03-05 Tid: 19:14:45

jag sa ju i början av lovet att jag inte skule ha så mycket tid eller att jag skulle ha bra tillgång till dator, men sorry för dårlig uppdatering!

IGÅR!: Jag va på en as mysig tjejmiddag med Kim, Natta, Jasmine, Malin, Matilda, och Mikaela. Andledningen till att jag va på en sån mysig tillställning var att Anso fyllde 17! Vi va på Jimmys steakhous och käkade, de va jätte mysigt sen skulla jag åka hem så mötte jag Johana och vi åkte hem  tillsammans och hade jätte roligt på tåget, Vi missade de första tåget med typ 5 sekunder och de va as segt! Men vi hade kul ändå :)

Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute med hundarna och städat lite på mitt rum :) nu är de städat och fint! (as skönt!)

IKVÄLL!: Ska på fest hemma hos Anso, de kommer ganska mcket folk dit. de ska bli roligt. Åker dit med Johana. Björne ska vara där också, Vi är äntligen vänner! :)



Så roligt hade vi på tåget! :)


Trevlig onsdag, so far :)

Datum: 2010-03-03 Tid: 16:12:27

God eftermiddag :) Just nu sitter jag hemma hos Johana och kolla på disney chanel, älskar den kanalen! :) Idag har jag hunnit med mycket. Till exempel som att städa mitt rum och plocka undan all smuts tvätt som låg som en matta på mitt golv. Har också varit ute med Tindra och Bebis med Johana. Tindra löper ju så bebis hoppade på henne hela tiden men hon va inte så lättfotad haha, stackars bebis som inte fick skapa liv eller vad man nu ska säga :P Senare vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, hoppas på att få göra något iallafall. Har ju blivit frisk nu så jag känner mig ganska pigg (as skönt!) Kanske blir något kul med Robbin. Har ju bara legat och varit sjuk så jag måste ju faktiskt se att han finns också :) Men nu ska jag kolla på Hannah Montana, De absolut bästa programmet på Disney chanel :) Så ni får ha de så bra tills vi hörs nästa gång!
pussar och kramar! <3



Ska kanske prata med Björne idag också, Hoppas de blir så!!
Vill inte vara övän med dig längre! <3


Lady gaga!

Datum: 2010-03-02 Tid: 21:53:50



Gillar ni inte Lady gagas bow? Jag älskar den så sjukt mycket! :) Lätt de snyggatse hon har haft på dig, Eller de är ju hår men hon har ju fortfarnade som en outfit ;) 
 
Diggar ni den eller ej?



På gården :)

Datum: 2010-03-02 Tid: 20:18:24

Hej hej bloggen! :)  nu sitter jag på gårde, mår lite bättre idag. Känns så himla kefft att vara sjuk på lovet :/ Idag har jag inte gjort så mycket mest varit hemma. Tog en morgon promenad med hunden och Robbin också, De va mysigt :) Men nu ska jag spela bluff med dom andra reatardsen :)
Ha de bäst ♥


Music is my drug

Datum: 2010-03-01 Tid: 23:23:20

Salem al fakir- Keep on walking!

 

Vet inte vad de är med denna låt men den gör mig glad och den är skön att lyssna på! ♥

 


Trötter

Datum: 2010-03-01 Tid: 22:33:19
Nu tänkte jag gå och lägga mig, är så jädra trött :/  Att vara sjuk tar verkligen på min energi. Haha, Godnatt då Pussar och kramar! ♥

KISSIES POJKVÄN!

Datum: 2010-03-01 Tid: 20:30:55
Jag har tagit reda på vem kissies pojkvän är och de är denna kille! Erik Bergqvist. Och de är bara skitsnack att hon är oskuld också!

 


Sjuk! :/

Datum: 2010-03-01 Tid: 19:46:52
Hej hej bloggen, Dålig uppdatering idag efterom jag är sjuk. 40 graders feber och ont i halsen och snorig som satan :( Jag som verkligen ville göra något ikväll men jag orkar ingenting. Vaknade typ 20-25 gånger inatt på grund av att jag va så snorig och behövde hosta :/ Men som tur är så har Robbin tagit hand om mig hela dagen! Tack min älskling ♥ Nu ska jag snart äta också, Lasange fett gott men synd att jag inte kan känna smaken :/

Ha en trevlig kväll på er! ♥



As gammal bild på Nyström, Jag Johana och Robbin.
Johanas pojke Joakim sitter i bakrunden också :P