Kanske äta ute?

Datum: 2010-02-28 Tid: 15:19:45

Jag och Robbin funderar på att äta ute idag, inget märkvärdigt men bara ta en pizza eller nåt. De va länge sen vi gjorde någonting tillsammans :/ Vi försöker också får med Johana och Joakim så att de blir en liten dubbel dejt :) Men vi vet inte än hur de blir. Någon som har ett förslag på en resturang som inte ligger alldeless för långt bort och inte är världens dyraste :)? Men nu måste jag hem till mig för att gå ut med Tindra och sen ska jag ducsha och göra mig fräcsh till om vi ska ut :)
XOXO// JALMAR


så här roliga grimaser blir de om man inte har gjort nåt på länge :P


Filmys med Johana :)

Datum: 2010-02-28 Tid: 13:07:01
Nu ska jag och johana kolla på Edward scissorhands :) De ska bli mysigt!

Senare ska jag åka till stallet för att gosa med min älskling cesar, Kommer att ta en liten ridtur, De va väldigt länge sen så jag måste ju börja igen :)

Nu ska jag inte låta Johana vänta mera på att få se filmen så Puss och kram på er, ha en fortsatt trevlig dag! <3

sovtajm :)

Datum: 2010-02-28 Tid: 00:12:58
Hej hej bloggen, nu är de snart dags att sova. Orkade inte blogga förut så förlåt för de jätte tråkiga inlägget :P Ikväll så åkte jag,anso och Johana till nynäshamn för att de va en fest där. Vi orkade inte bara sitta hemma, men när vi kom dit va de typ 15 killar, vi och EN , Jag repeterar EN tjej till där. as tråkigt. Vi va där i typ en timme sen drog vi hem. Och nu är vi hemma :)ska kolla en film eller något, Men inget mer bloggande än så, så Godnatt på er :)


Jag och nån snubbe som heter Valentino :)


Daniel :s (är inte säker på namn) Anso och jag med mina muskulösa/feta armar :P


..

Datum: 2010-02-27 Tid: 20:36:03
kolla in Johanas blogg för att se vad mina planer är ikväll puss och kram! <3

Godmorgon!

Datum: 2010-02-27 Tid: 13:06:00
Hej hej, idag vaknade jag upp hemma hos Johana. Vi somnade typ vid tre haha, Vi har precis käkat frukost och kollar på disney chanel :)
Ikväll så ska de bli party (nice)! :)

Igårkväll så va vi först på Tungelsta gården (jag vet patetiskt), Sen drog vi till Kim. Där va Natta, Ann-sofie, Luciano Kim så klart. En massa bloggare :P Och jag va ju med Johana så hon va ju också där såklart. Några utav kims kompisar va också där, Några killar/bratz från stan :P
Vi hade roligt iallafall.

Ska försöka att städa rummet också innan jag drar någonstans :)
Ha en bra dag/kväll :)

Puss och kram!

Hiss eller Diss?

Datum: 2010-02-26 Tid: 14:16:19


Jennifer Hissar:

Lov, då man bara kan få vara med vännerna eller göra nånting annat kul än skolan!


Jennifer Dissar:
Trötthet, Jag är trött på att vilja sova hela tiden! Bara för att den äckliga vintern inte ger oss tillräckligt med sol! :/


Goddag! ;)

Datum: 2010-02-26 Tid: 13:41:54

hej hej allihopa, Jag gör inte så mycket just nu. Sitter med Lukasz och Konrad i skolan. Har slutat typ nyss :)
Sorry att jag inte skrev igår men jag hade inte tillgång till någon dator :/ Kommer nog inte bli så mycket bloggande på lovet heller :/ 

När jag kommer hem ska jag kanske till Robbin men vi får se. Kanske bloggar mera då, MEn om inte så får ni ha en fortsatt trevlig dag! Och Lukasz vill at jag ska skriva att jag älskar han så de får jag väl göra :)

ÄLSKAR DIG LUKASZ! :) 

Puss och kram ♥


Förlåt

Datum: 2010-02-24 Tid: 18:13:46

Förlåt, tack vare de jag gjorde har jag ingen riktig vän kvar. Ingen jag kan ringa helt random och säga hej hur e läget. Jag ångrar de jag gjorde med hela mitt hjärta. Jag vet inte vad jag ska ta mig till nu när de är slut med vänskapen. Hur kunde jag göra så och inte tänka mig för? Jag har inget rätt i huvudet isåfall. jag vill inte att du ska vara arg på mig, Du är min bästa vän. Har du inte fattat att de e bara dig jag har,? Ingen annan vill knappt prata med mig men du är den som lyser upp de mörka med en kram och ett skratt! J Om du inte förlåter mig så förstår jag de. men jag hoppas att du gör de. Kan se bortom den dumma idioten som bara tänker på sig själv ibland!
Jag älskar dig Björne♥

 


Vila i frid min ängel!

Datum: 2010-02-24 Tid: 17:27:53
Vila i frid Denise, saknar dig jätte mycket. Kom tillbaka min underbara vän!



Bonnie Tyler- Totaly eclipse of the heart

 


1, 2, 3, 4 baby if you scream you want some more!

Datum: 2010-02-24 Tid: 12:56:26
Godmorgon på er allihopa! ska snart äta frukost med Mio och Anna, trodde dom skulle åkt till skolan men när jag vaknade vid typ halv tolv så va dom kvar här :P Idag vet jag inte vad jag ska göra på min lediga dag :P Men jag hittar väl på något som vanligt :)

Hör av mig senare!
Masoon vs suoerstar prinsess, Perfect.
As gammal låt :P


Grymt fula skor!

Datum: 2010-02-23 Tid: 22:55:19
måste bara lägga in ett snabbt inlägg och visa den här fula tant skon!? Skulle någon ens köpa dom? :O Hittade skon på gojane och ni kan knappst säga eller ens tänka att denna sko är snygg!


Pigg som s*atan!

Datum: 2010-02-23 Tid: 22:31:59
hej hej bloggen! jag är ledig imorgon och jag är fett pigg men ingen annan ska vara uppe :/ de suger fett!

Men annars idag har jag kollat på film med Johanna nyström, och träffat duggin lite snavvt. Robbin va även här en liten stund, :P nu är Mio här, Annas kompis. Dom ska kolla på film sen sova så jag vet inte vad jag ska göra, de suger också fett!

Men de här är nog de sista jag skriver ikväll pga att anna kommer att dampa på mig om jag ens frågar om jag får sitta vid datorn en gång till :P Så jag får väl önska er godnatt ;)

XOXO / J*LMAR


Hellue!

Datum: 2010-02-23 Tid: 12:24:53
Nu sitter jag i skolan och har matte, fast jag gick ut för att vi hade diagnos, och man får aldrig veta något i tid! Blir as lack.

Försov mig och kom försent två lektioner. men jag har två lektioner kvar.. Och gissa med vem!? ALLAN!! Blir as sur på honom för att han jämt ska hacka och trycka ner mig.
Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, men jag lär väl hitta på nått iallafall :)

Puss och kram!

Väldigt dålig uppdatering!

Datum: 2010-02-22 Tid: 23:57:13
Hej hej bloggen! sorry för den dåliga uppdateringen :/ Just nu gör jag ingenting har kollat på film med mamma nyss Flickan som lekte med elden :) Hon höll på att somna hela tiden men jag fick hålla henne vaken. Och annars idag har jag varit hos tandläkaren, Hade bara ytterst lite tandsten och ett mini hål :/ de betyder återbesök! Jag älskar att gå till tandläkaren! särskillt när man ska laga en tand!

Igår/ Söndag:

Igår så va jag ute med Johana och hennes hund Bebis tillsammans med Tindra :) Vi va ute i hela en och en halvtimme, de kändes som typ mindre än en timme, men ni vet när två 16 åriga tjejer är ute med hundarna så snackas det mycket skit så.. :P Men efter de så gjorde jag typ ingenting på hela dagen, :(

Lördag:

I lördags så va jag med Melon, Björne, Emil och Lukasz. (Och till er vill jag bara be om ursäkt!) Vi krökade och vi drack sprit och jag blir på dåligt humör då.. Är ledsen för mitt dåliga uppträdande den kvällen som fick stå ute med mig också :/

Men nu ska jag typ sova men ha de så bra <3 Skriver imorgon när jag kommer tilll skolan!



Filmkväll/natt med vänner :)

Datum: 2010-02-20 Tid: 00:22:02
God natt i stugorna! Fast nu låter de på mig som om jag ska sova! Men de ska jag inte! Jag ska kolla på en film och flumma med Björne, Johana kommer snart också. Vi vet inte än vilken film men de får vi bestämma när johana kommer.

Ikväll har jag inte gjort nåt annat förutom att varit ute med hundarna och Bebis (Johanas hund) drog oss i en pulka, AS KUL!

Jag skriver ett gonatt medelande senare, men om jag blir för trött så skiter jag nog i de. Så jag säger de nu istället! GONATT! ♥

no planes..

Datum: 2010-02-19 Tid: 13:34:33
Hej hej!

Nu sitter jag i skolan med Johanna (nyström) och bara sitter och spelar på facebook och pratar :) Jag sitter kvar för att jag väntar på Björne. han skulle ringa mig när han slutar. Men än har han inte ringt :P
Trodde han va sur på mig för att jag va rätt otrevlig i tisdags :/ Men jag hade väl fel, som tur va!

Ikväll har jag inga planer. får ta de som de kommer :) Men när jag vet så får ni veta :D

Vill bara säga också att jag tänker på dig Carin jag hoppas de går bra och att du kommer hem snart<3

Vill slippa han för gott!

Datum: 2010-02-19 Tid: 10:39:48

Godmorgon! :) sitter på bas timmen och gör absolut ingenting som vanligt, min lärare är ju Allan så :/
Men jag har iallafall pratat med min andra mentor kristina om problemet som jag och Allan har. OCh vi har kommit överens att på alla matte timmar så ska ja gå in till henne istället för att sitta inne på Allans lektion och inte göra nånting.

Jag va inte i tid imorse heller, de betyder att jag slapp Allan på matten! Bättre dag kan de ju inte bli :)

Men jag ska börja packa ihop mina grejer som jag har för lektionen slutar om typ tio minuter så :/ Önskar att jag kunde skriva av mina känslor mer men de hinner jag inte pga lektionen slutar.

Puss och kram!


By the way!

Datum: 2010-02-18 Tid: 23:43:32
Älskar den här parodin på Lady gaga med Poker face, fast i de här fallet så är de ju Outer space. Kolla in den as skön!! :)

 


Godkväll i stugan :)

Datum: 2010-02-18 Tid: 23:29:06
JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!!!!!!

Har ingen egentligen lust att blogga just nu, men jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg innan jag sover :)
+ att Johana vill ha något att läsa annars blir hon galen :) Men ikväll bhar jag inte gjort så mycket, självklart har jag vart med den lilla Johana sparven själv så jag förstår inte vad som är nytt för henne att läsa ändå :P Men vi har typ suttit på tungelsta gården, (vilket jag aldrig gör annars). Och typ spelat kort och tittat på filmen Glitter med mariah carey, Jätte rörande film som jag defenitivt garanterar tårar och leenden :) (iallafall för min del, jag gråter till allt)

Men nu är de sov tajm! Godnatt allihopa Pussar och kramar :) ♥


as gammal bild på Johana och mig! Älskar dig gumman! Du kommer alltid att finnas där för mig och jag för dig! Du är bäst mitt underbara lilla hjärta! Du har fått stå ut med min sjuka och vulgära humor i 14 år nu, förstår inte hur du orkar. Älskar dig föralltid, även om vi bråkar. Fast de vet du ju redan ;)  ♥♥♥

Visste du att.....

Datum: 2010-02-18 Tid: 15:30:14

att jag vill - åka hem nu
att jag har - snott en rosa bok från skolan idag (hihi)
att min senaste kyss - gav jag till min hund :)
att jag lyssnar mycket på - Lady gaga, Christina Aguilera
att jag funderar på -
att jag pratar - med Håkan just nu :)
att jag inte gillar – jobbiga utlännigar
att min första riktiga kyss – fick Marcus Södö Svensson
att jag avskyr när folk snackar -
att jag gillar  – folk som är sig själva till vilket pris
att jag alltid kommer att – älska att sjunga och dansa :)
att sist jag grät var – igår kväll, till Denise ♥
att min mobiltelefon är – fett gammal och ful :P
att när jag vaknar på morgonen – drar jag mig i sängen i typ en timme :O
att innan jag går och lägger mig –  tar jag alltid ett glas vatten
att idag har jag – varit på idrotten (ovanligt)
att jag just nu tänker på - att jag vill hem och äta! :)
att i kväll ska jag – gå på en lång promenad med Tindra
att i morgon kommer jag – FESTA, WOOHOOO!
att jag hoppas – att jag får G i mattebetyget

Väntar på Robbin

Datum: 2010-02-18 Tid: 14:36:08
Hej hej nu sitter jag kvar i skolan och väntar på Robbin, han borde komma snart.. Sen ska jag hem och äta! (Har vart as hungrig hela dagen!) Vet inte vad jag ska hitta på för nåt. Vill börja äta lite nyttigare så de får väl bli cous cous och nånting till :) Nu har jag inte så mycket mer att säga, åker hem snart så hinner knappt skriva de här :P

Men hejdå och ha de bra ♥



Värsta P.I.M.P bilden från i sommras på mig och Robbin :P

Hallo ;)

Datum: 2010-02-18 Tid: 11:32:59

Allihopa, lyssna bre!!! haha nej jag skoja, hur mår ni idag då? :) Jag mår rätt bra förutom att sebbe i min klass håller på att förstöra för mig och drar ifrån mig datamusen och tangentbordet :/ Men gör han de en gång till så åker han på stryk! :) haha, men jag sitter iallafall i skolan, men de kanske ni har fattat. Ska snart ha en bas lektion , vet inte vad jag ska göra där. men jag kommer antagligen plugga matte. (de behövs!)

Men mer än så ville jag inte säga puss och kram! :)


Sommar look

Datum: 2010-02-17 Tid: 21:16:05
Va tycker ni om dom här sommar lookarna? :)



Och för killar

Tja på er!

Datum: 2010-02-17 Tid: 19:41:28
Hej hej, jag vet att jag inte har uppdaterat på hela dagen, men jag har inte haft nån data i närheten :(

Idag har jag iallafall varit med Robbin och Ann-sofie, Vi följde med henne när hon skulle gå och äta och så. Har varit en chilldag för mig. Va ju ledig från skolan eftersom jag bara hade historia idag och jag har hoppat av den. Och nu på kvällen så har jag bara kollat på Jerry Springer och tagit de lugnt i soffan med morsan :) Jag vet inte heller vad jag ska hitta på ikväll för kul, men jag tar de som de kommer :).

Skriver lite senare ikväll också, Puss och kram på er!


Godnatt ♥

Datum: 2010-02-16 Tid: 20:58:46
Hej hej alla läsare! Just nu gör jag inte så mycket sitter mest vid facebook och lyssnar på musik. Idag har jag ju varit sjuk så jag har bara varit hemma i stort sett hela dan :P Robbin kom hit också så jag har ju vart med honom. Tog ett varmt bad också, as skönt :)

Har kollat runt lite på internet nu också, bara för att jag inte har nått annat för mig då jag stötte på dom här snyggingarna (på den här sidan) :) dom högst uppkostar ca 360 kronor, och dom längre ner kostar ca 540 kronor. Fast sidan är ju amerikansk och då kostar ju frakten också, men helt okej att drömma sig bort till man har pengar och dom kanske hammnar i garderoben :)

 

De va allt från mig! Tänkte kolla in en film nu innan jag lägger mig så de här blir mitt sista inlägg för ikväll!


Här händer absolut inget!

Datum: 2010-02-16 Tid: 12:56:02
Jag är bara hemma och har tråkigt, ingenting händer. Facebook spelen har tröstat mig i typ en timme nu... Skulle kunna kolla på film men vet inte vilken jag vill titta på :/ Men jag tror att de blir en prinsessas dagbok 2 :) Det är med Anne Hathaway. I första filmen så får hon reda på att hennes döda pappa skulle varit kund egentligen. Men när hennes farmor kommer till stan så får hon reda på att hon måste ta över tronen. I 2:an så ska man få se hur de går för henne som blivande drotting!


Hiss eller Diss?

Datum: 2010-02-16 Tid: 10:19:36
Jennifer Hissar :

* Facebook- Det finns alltid något att göra på facebook när man har tråkigt, Spela till exempel eller kolla på någon kompis bilder

* Gina tricot- Där har dom de senaste modet, till dom bästa priserna!

Jennifer Dissar:

* Ligga hemma och vara sjuk
- Ingen tycker väl om att ligga hemma och ha ont i huvudet eller vara magsjuk eller något annat illa

* Bråk- Jag tycker inte om när två vänner bråkar om skit larviga grejer, kom igen va fan, sluta bete er som barnrumpor och bli kompisar!

 

(En gammal kompis som jag bråkar med om
en töntig sak, fast de har hon insett än vad
hon missar med vänskapen.)

Hej hej!

Datum: 2010-02-16 Tid: 09:14:44
Godmorgon alla pigga och glada! Sovit gott? De har inte jag kan jag ju säga gick och la mig ungefär vif tolv. Och hela natten han hunden velat leka med mig och hoppat på mig, så jag tror att jag känner en blåtira på g också :/ (AJ AJ AJ). Blev skit sur för att inte blogg.se fungerade igår! Hade jätte tråkigt och tänkte : aa, men jag kan väl blogga då! Men nej självklart inte!

Men igår gjorde jag inte så mycket på kvällen, satt bara hemma med Robbin och Johana och vi satt typ och kollade på tv ghostwhisperer till exempel, både jag och Johana älskar de! Sen så kollade vi på Jerry springer där ämnet va threesoms with grandma! Så jävla äckligt. de va den yngsta dotterns pojkvän som hade haft trekant med mormorn och mamman. Sen när programmet va slut så måste dom ju alltid välja typ vem dom ska ta, Han valde mormor'n :S Fett äckligt!

A men iallafall, jag sitter hemma för att de går vinterkräksjukan i min skola och jag mådde ju lite dåligt igår. Värgrar att åka till skolan och bli ännu mera sjuk!

New music

Datum: 2010-02-15 Tid: 15:51:49
David Guetta feat Kid Cudi - Memories

Timbaland feat Nelly Furtado, SoShy - Morning after dark

3OH!3 feat Katy Perry - Starstrukk



Black eyed peas - Alive

Rihanna - Te amo


Megan Fox, Världens snyggaste kvinna!

Datum: 2010-02-15 Tid: 14:19:47



Megan fox är inte bara världens snyggaste kvinna utan också en väldigt bra skådespelerska, Hon finns i filmerna Transformers, tonårsliv och Jennifers body. Det finns inte så många filmer som hon har varit med i med hon har varit med i serier också, Till exempel: hope and faith, har också gästspelat i 2 ½ men.

Rösta om ni gillar eller ogillar henne!

Godförmiddag :)

Datum: 2010-02-15 Tid: 13:32:35
Hellue alla mina läsare ;) Idag har jag inte gått till skolan, känner mig as kraslig :/ MEn har varit där och skrivit ut min ansökan till gymnasiet nästa år. Som första val så valde jag barn och fritid på Fredrika bemer gymnasiet och andra hotell och resturang på Riksäpplet, tredje val musik på fredrika och som sista valde jag ett IV program ifall jag inte kommer in på nåt av dom valen högre upp. Det IV programmet heter MF, det står för mat och friskvård, och ska tydligen vara en enklare linje för barn och fritid.

Men jag hoppas ju såklart att jag kommer in på Barn och fritidsprogrammet :)

Det va allt för mig än så länge tänkte få i mig lite mat också. Kötbullar och Makaroner med ketchup. (as gott!)

Smell ya later ;)


Min alla ♥-ns dag!

Datum: 2010-02-14 Tid: 22:34:48
Godkväll i alla små hus med tända ljus i fönstren denna härliga hjärtans natt :)
Den här dagen har varit jätte mysig för min del :) Vi har varit hemma hos min pojkvän och ätit middag och bara myst! Jag kom dit runt halv 6 och när jag kom så satte vi in kycklingen i ugnen, De tog ungefär en timme för den att bli klar, så vi pratatde och hade jätte mysigt under tiden :) När maten va klar så käkade vi, och sen så va vi mätta och belåtna! (Älskar kyckling och pommes) Tyvär så hade ingen utav oss beanessås :/, men de gick bra utan ändå!

Nu har jag precis sagt hejdå till min gulliga lilla Robbin som by the way hade gjort de mysigt med tända ljus och sånt också, Rosenblad på sängen och hela kittet ;) Det här va nog min mysigaste alla hjärtansdag någonsin!


 

De va allt ifrån mig denna kväll, Sov så gott alla kärlekskrankar :)

Puss och kram!


Glad alla ♥-dag!

Datum: 2010-02-14 Tid: 13:44:20

Jag vill önska alla en bra alla ♥-dag! Det gör jag med den här as grymma kärlekslåten!

The book of love- Peter Gabriel

 

♥Kramar och kärlek från Jennifer!

Särskillt till min älskade Robbin, du är bäst! Älskar dig ♥

 


Billigt och bra från Gina tricot

Datum: 2010-02-14 Tid: 13:04:38

 

1. 299:- 2. 199:- 3. 249:-

Alla för 399:-

Alla för 249:-

 

1. 399:- 2. 599:- 3. 499:-

 

1. 149:-  2. 199:-  3. 99:-

Vad tycks? Kommentera!

(jag vet att jag är bäst på att välja kläder haha) :P

 


ALLA ♥-NS DAG

Datum: 2010-02-14 Tid: 11:12:10
Godmorgon allihopa! Sovit gott? Jag har sovit så där, eftersom att min säng har gått sönder så man ligger helt snett:/ Men jag fick ju iallafall sovsällskap.

Idag är de ju alla ♥-an dag och jag vet fortfarande inte vad jag och Robin ska hitta på :/ Jag vill gå på middag eller nått men har inte några pengar :/ MAn tycker ju att han ska bjuda men han har inte heller några pengar . Haha, (fattiglappar).
Skriver mer när jag vet vad jag ska hitta på. puss och kram, Skumbanan

 

Tar gärna emot förslag!

 


Sorry!

Datum: 2010-02-14 Tid: 00:59:58
Sorry för dålig uppdatering idag :/ Har inte orkat att blogga.

Igårkväll:

Igår så började med att jag, melon, björne, emil och Duggin satt hemma hos Melon och förkrökade.
Sen gick vi över till jacop som bor på samma gård. han va ensam hemma så han hade typen liten "fest" där va typ dom jag va med innan, jocke, Jeppe, pontus, Robbin, Amanda och ägaren av huset såklart (Jacop) :) Vi hade as kul och dansade och pratade med alla :) Sen efter ett tag kom Bella, Johanna och Gurra dom va as sköna när dom kom, (alla som känner dom vet väl varför :P) sen så va de någon som gjorde så att de började brinna på altanen och då va alla tvungna att gå hem. Jag skulle ha sovit hos Johanna men när de va dags att åka bestämde jag mig för att gå hem och sova istället. Gurra fäljde med typ hela vägen, as shysst! När jag kom hem så väntade Robbin på mig, han hade kollat film med Anna så då fick jag sovsällskap :)

Idag:

Idag har jag inte gjort nånting verkligen :/ Har haft en seg dag hemma med katter, hund och Robbin. Runt 8 tiden så kom Björne och då hade Robbin gått hem, Vi har bara suttit vid datorn sen dess, men nu skulle han ta bussen som går halv ett hem så nu får jag sitta här själv :/ Men jag har också övertalat Robbin att sova hos mig så han kommer snart också :)

Godnatt!
Ni får en låt på köpet också ;)

 

 

 

 

 


Fredagskväll :)

Datum: 2010-02-12 Tid: 17:08:33
Hej hej världen :)
Idag har ni inte fått något morgoninlägg (stackars er) hahah ! :P Nej jag skoja bara.
Men idag har jag väl varit i skolan som vanligt, orkade inte gå på matten och basen så jag sket i de och började klockan hakv 12 istället med LK (livskunskapen). Sen efter de så hade jag fysik och då gjorde jag inte så mycket, Typ satt och lyssnade på musik med Sebbe och Lukasz, Vi pratade lite också. :)
As skönt och bara ha en slapp dag i skolan!

IKVÄLL:


Ikväll blir de krök, vart vet vi inte än, maybe hos Jacop men inte säkert än :P Vad jag hade tänkt att glida runt i är detta.


(Men jag kommer väl byta tio ggr innan jag går ut)

Tröja: Racemarine- 199:-
Leggings: Gina tricot 159:-
Kjol: Zara 199:-

Godkväll :)

Datum: 2010-02-11 Tid: 21:52:27
Godkväll på er allihopa! idag har jag varit duktig på uppdateringar iallafall, Just nu göra jag inte så mycket mest sitter vid facebook och försöker få tiden att gå :) Väntar på att navy CIS ska börja, De skönaste polis programmet ever! Missade det idag på dagen så jag får kolla på kvällen istället.

Ikväll har jag inte gjort så mycket varit med Robbin nu på kvällen bara. Träffade Melon och Björne också för att Robbin skulle köpa cigg till honom, Så nu har jag pratat med dom om imorgon också. Nu har vi planer iallafall!



Blogg award

Datum: 2010-02-11 Tid: 17:41:48
Har fått en Award utav Johana, Den som får den ska kopiera den till sin blogg, länka till personen som gett den till dig, berätta sju intressanta fakta om dig själv, välj ut sju andra bloggare du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och kommentera hos dem att de har en award att hämta!

- Jag bor i tungelsta
- Min syster och jag är inte bästa vänner
- Min pojkvän är thailändare
- Jag kan go crazy på fyllan och göra illa mig
- Jag hatar chips
- Jag är den enda svensken i min klass
- Jag älskar att sjunga och dansa


Jag ger awarden till Melon, Natta, Jenna, Joel, Ann-sofie, jannika och stuntbloggen för alla stuntare!

Gästblogg!

Datum: 2010-02-11 Tid: 17:12:50
hej hej Johana heter jag och är en utav Jennifers bästa vänner. Vi har känt varandra sen vi va två år typ.

jag tycker ni borde läsa Jennifers blogg för hon 'är en underbar och skit rolig person, vi har så himla mycket minnen tillsammans som alltid kommer finnas där !
Så det va allt för mig, jag vet kanske inte så jätte social, men nästa gästbloggning kanske blir roligare :)

ha det bra nu alla Jennifers läsare :)

tjingeling bicthes !!!

puss puss

Johana Duggin




Alla ♥- dag

Datum: 2010-02-11 Tid: 15:16:05
På söndag är det alla hjärtansdag och självklart så ska jag spendera de dagen med min pojkvän. Jag vill hitta på något mysigt men inte för enkelt. Någon som har en bra ide' på vad man kan göra!? Skulle verkligen vilja ha tips!



Home again

Datum: 2010-02-11 Tid: 14:04:33
Nu är jag hemma igen, känns skönt. Vi stannade till ÖB på vägen hem och köpte leksaker till Tindra. Hon fick två pipleksaker och en typ tråd grej :P haha vet inte vad de va för nåt men hon tyckte om de iallafall, Det är ju huvudsaken :) Vi köpte något godis till henne också men de tyckte hon inte om :/

Har inte börjat att städa än men jag ska snart. Vill bara ta de lugnt en stund först.

Jag och lilla Tindra hälsar puss och kram från oss :)


Nu åker jag hem!

Datum: 2010-02-11 Tid: 12:04:49

Hej hej bloggen!
Nu drar jag hem ifrån skolan, Börjar min idrott klockan 2, Jag har liksom inte gjort någonting innan. Bara suttir vid datan. Nu kommer mamma och hämtar mig. Så att jag slipper vara här! (skönt)
Innan jag drar så måste jag hitta Lukasz bara han bara sprang ifrån mig :/ Han måste säga till våran gympalärare att jag inte är med för att jag va så trött så jag åkte hem :) (BUSIGT XD)

När jag kommer hem så ska jag nog gå ut med hunden och sen städa lite grann!
De kommer nog inte att hända men hoppas kan man ju :)
+ att morsan kommer nog att skälla på mig om jag inte städar mitt rum snart, Det ligger kläder överallt. Och så måste jag dammsuga :P Det va ett tag sen. Jag måste plocka undan massor i köket också.
Wish me luck <3



THATS ME SAYING GOODBYE, XOXO! ♥


Godmorgon!

Datum: 2010-02-11 Tid: 10:32:37

Godmorgon allihopa :) Vad gör ni i vintersolen? Det känns som om våren är påväg när man måste kisa med ögonen när man går ut. Fast det är väldigt kallt:/

Själv sitter jag i skolan har precis kommit hit, har varit en stressig morgon. Jag får aldrig reda på någon information om vart jag ska vara! Det gör mig väldigt arg, eftersom nu när jag sitter här så har jag ingen lektion!
Jag vet inte ens om jag är ledig idag, eftersom jag inte fått någon info. Och min lärare sa bara åt mig att hitta min andra lärare som jag inte hittar!, inveklat va? :P

Men iallafall, igår så va jag bara hemme med Björne och hade kul :)
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, antingen är jag bara hemma eller så går jag ut och leker med någon :)
Det får vi se :)

Puss och Kram :)


Bästa ever

Datum: 2010-02-10 Tid: 10:52:34
Som alla vet så är jag en jätte stor fan av Lady gaga, Men visste ni att Christina Aguilera ligger högts upp på min toplista? Nu vet ni det iallafall, Hon har den bästa sångrösten av alla sångare och sångesrskor.
Ingen annan kan ta hennes plats för mig! Inte ens Lady gaga.

Nu clearar vi upp de här.
Toplista sångerskor:
1. Christina Aguilera @The voice whitin
2. Lady gaga               @ Lovegame
3. Beyonce                  @ Broken heartded girl


Toplista sångare:
1. Chris Brown            @ Say goodbye
2. Elvis Presley            @ In the ghetto
3. Green day                @ 21 guns

Nu vet ni vad jag tycker, nu vill jag veta vad ni tycker ? Komentera vad ni tycker om dom !

Puss<3

Godmorgon alla happy faces

Datum: 2010-02-10 Tid: 09:49:21
Hello strange world :)

Tänkte bara skriva ett litet morgon inlägg innan jag ger mig av till skolan :)
Har precis fixat håret och ska sminka mig klart, sen bär de av. Jag har bara historia idag och de är inte bra, jag har fortfarande jätte mycket att göra där :/ Funderar till och med på att hoppa av. Fast baa historian såklart, Nu måste jag gå ut med hunden om jag sak hinna med de utan att stressa ihjäl mig :P


Ha de bra! Puss <3

Gutenmorgen :)

Datum: 2010-02-09 Tid: 10:58:32


Tjenixen :) nu sitter jag i skolan, börjar inte förns om 40 minuter. Skit segt trodde jag började för en timme sen men alla har nationella prov i svnska och de ska inte jag göra eftersom jag har betyg i det. Men då kan jag sitta och softa istället.

IGÅRKVÄLL:

Igår så va jag ute med Duggin, Duggins hund Bebis och lilla Tindra och som kanske ska bli våran hund (överlycklig) Och syster Anna och Robbin. Vi lekte i snön med dom och hade as kul. Tindra hade en istapp som Bebis ville ha så dom sprang runt och lekte och hade jätte roligt :) MEn de va lite kallt och blött om fötterna men de får man ju tåla :)

Duggin jag och Tindra



Puss och kram! <3


SVAR PÅ FRÅGESTUND!

Datum: 2010-02-08 Tid: 12:01:47





Jennifer frågar, Hur många läsare har du per dag ungefär?
Jag svarar: Ibland är de tio och ibland är de 40 läsare. De skiftar där emellan.

Joel frågar, Vad är ditt mål med bloggen?
Jag svarar: De är inte direkt ett mål men jag skriver mest för att ha något att göra. Och för att de kan vara skönt att skriva av sig ibland.

Sandra frågar, 1.vad vill du bli nä du blir stor? 2.Skulle du kunna vara tillsammans med en tjej? 3.Har du några djur?
Jag svarar: 1, Helst av allt i hela välrden skulle jag vilja bli artsist. Min stora passion är att stå på scen och sjunga.
2, Just nu har jag inga lesbiska tankar, Men jag är ingen homofob så de skulle jag säkert kunna om jag va intresserad av tjejer. Det är absolut inget fel med de.
3, Ja, Djur har jag mycket av. 5 katter som egnetligen är oönskade:P Eller iallafall 3 utav dom. Sen har jag en häst också som jag delar med hela familjen han heter ceasar och är en blandning av en new forest och arab.
Vi funderar också på att skaffa en hund. Vi är djurälskare!

Melon frågar, När är det dags att stunta?
Jag svarar: Jo du Melon, det har inte blivit så mycket sånt på sista tiden men de kommer igen hoppas jag :)

Erica frågar, 1. Vilka bloggar läser du? 2. Hur gammal är du?
Jag svarar: 1, Jag läser helst amatör bloggar, typ som min egen. Men av alla dom "stora" bloggarna så läser jag nog Kenzas mest och Kissie. 2, 16 år, fuller 17 den 30:de juni

Jetaah frågar, Vad går du för utbilding?
Jag svarar: Jag går fortfarande första året på gymnasiet. IV-stu, Det är en linje för dom som har missat ett grundämnesbetyg. Sälv har jag missat Matte.

MRL frågar, 1.Hur mår du? 2. Gillar du polacker?
Jag svarar: 1, Just nu så mår jag inte så bra, är lite sur på min pojkvän för att han sket i skolan idag. OCh jag mår inte själv bra heller, har hosta och huvudvärk.
2. Jag har inget emot polacker, dom är väl som alla nadra människor på jorden.

Liiv frågar, Varför bloggar du?
Jag svarar: Det är ungefär samma fråga som Joel hade, men jag bloggar på att ha ett litet tidsfördriv :)

Johana frågar, Vilka bloggar läser du helst?
Jag svarar: Det är typ samma som Erica frågade, Men typ Kenza och kissie, Av alla "amatör" bloggar så läser jag faktiskt helst din blogg Johana = Duggin.blogg.se

De va alla var på frågestunden, Inte så många frågor. Nästa gång jag drar igång en frågestund får ni fråga på massor! :)

 


Godmorgon världen!

Datum: 2010-02-08 Tid: 10:26:07

Godmorgon allihopa :) Efter att ha kommit en timme försent så sitter jag nu i skolan. har bas, så jag måste förstsätta med olympiska speln arbetet. (blääää) inte de roligaste direkt, men som sagt: måste göras!

Jag vet att frågestunden skulle vart i fedags och sen ändrade jag de till lördag, men som sagt så har jag inte haft tillgång till dator i helgen, får se om de blir idag. Vill inte lova nåt men om jag sitter kvar efter skolan så blir de säkert så <3

Pussar och kramar!


Back :)

Datum: 2010-02-07 Tid: 21:35:57
Hej hej alla ni :) Jag har inte skrivit på hela helgen så jag måste ta igen lite :)

Fredag:

Kvällen började med att jag Melon, Björne, Lukasz och Emil satt hemma hos Melon och chill krökade, sedan när vi hade fått i oss rätt mycket gick vi hem till Jacop :) först fick vi inte komma in, sen efter ett tag när vi hade vart ute med Duggin så fick vi komma in. Där inne var Matte, Jeppe, Andreas Jocke, Ronja, Evelyn och Jacop obviously :P vi va där ett tag och dansade och hade jätte kul! Sen när klockan va typ halv 3 eller nåt så skulle jacop gå och lägga sig, så vi drog ut. Jag va såklart med Lukasz, Emil, Melon och Björne då. Vi va ute ett bra tag. Lukasz åkte hem med bussen rätt tidigt. Men vi nadra stannade kvar ute fett länge :) Melon va rätt så full som vi gick mest och drev med henne, sen när de va dags att gå in så drog jag och Björne, fast inte in såklart :) Vi åkte till västerhaninge och träffade mitt ex och min väldigt bra kompis Marcus Piri. Hans mamma sa att vi inte fick gå in till honom så vi satte oss i hans föråg, De va egentligen meningen att vi skulle vara tysta fast de går ju inte med mig och Björne haha! När klockan va halv 6 på morgonen så åkte vi hem. Vi somnade typ vid 6.

Alla vi snyggingar!





Lördag:

Vaknade upp med Björne vid min sida :) tog en väldigt seg dag. Sen tittade jag med mamma på melodifestivalen (jag vet trist liv att sitta hemma på en lördagkväll för melodifestivalen)  Den ända låten som jag tyckte va bra åkte ut, De va väldigt synd. De va hon Linda tror jag hon hette med you make me hot hot hot. Sedan kom Björne och Robbin och då gick vi ut en liten stundoch skojade lite med Anna och mulade henne haha! Hon gick och plockade en massa istappar och sa att de va stora kukar haha! hon måste vara en blind jävel om hon tror de :P Då va Duggin också med :)

Idag:

Idag har jag bara varit hemma med syrran och de har varit en hund och hälsat på oss, Den heter Tindra så jag och anna gick ut och lekte i snön med henne, väldigt fin hund! En sån hund som verkligen skulle passa oss, Skit fin verkligen :) Och nu sitter jag här. Ska kolla på en film som heter 10 tings that i hate about you. Med Heath Ledger, Den ska tydligen vara bra :)

Hörs imorgon i skolan! LOVE TO YOU ALL! <3




Nu är skolan slut ;)

Datum: 2010-02-05 Tid: 14:49:23
Nu sitter jag kvar i skolan en liten stund med Lukasz :) Skulle egentligen gått till haninge centrum och byta ett midjeskärp som Robbin hade köpt till mig för de va förstort men jag vill inte gå själv dit.

Skriver när jag kommer hem :)

Skolan..

Datum: 2010-02-05 Tid: 10:17:04
Hej hej, nu sitter jag i skolan. Och ska göra mitt historia arbete. Jag måste skriva ett fördjupningsarbete på OS (olympiska spelen). ja, jag vet att de inte låter så jobbigt men när jag är klar med de så har jag typ tio papper till som måste göras! Vad gör man inte för ett godkänt liksom :P haha

Igårkväll så gjorde jag typ ingenting, kollade på spider-man 1 med syrran. fast jag råkade somna hehe, va verkligen skit trött. vilket jag va i morse också. kunde knappt gå upp, men så tänkte jag vill jag att mitt liv ska gå illa? Nej de vill jag inte! så jag hoppade upp ur sängen och skyndade mig på. men jag kom endå en timme försent :P

Men nu måste jag förstätta om jag inte vill att mitt liv ska gå illa.
Och frågestunden flyttas tills imorgon för jag kommer inte hinna idag. Men fortsätta gärna fråga :)

Tack för mig, leverpastej :)

Fonky fresh- tänk alla gånger

Datum: 2010-02-04 Tid: 17:28:27
Den här låten är så likt mitt liv. Dom som verkligen vill förstå mig borde lyssna på den här låten.


SISTA DAGEN!

Datum: 2010-02-04 Tid: 16:31:54
Kom igen nu med frågorna, om de är för några frågor kommer jag inte att svara. SÄTT IGÅNG!




Chillin'

Datum: 2010-02-04 Tid: 14:06:28
Jag sitter bara hemma och chillar, Lyssnar på lite Chris Brown. Ska antagligen möta Melon när hon slutar. Hon hade en lektion kvar, så jag ska nog börja göra mig iårdning för att gå ut.

Jag hade inte hitoria papprena här, så jag får fixa de imorgon. Och har inte kunnat fixa mitt rum heller, varken pallat eller kunnat. Morsans kompis ligger inne i mitt rum och sover hon har jobbat natt och bor i norrland så hon behöver tydligen någonstans att sova.
Kul att jag får vara ifred asså. Men nu hinner jag inte skriva mer om jag ska hinna sminka mig och så :)

Hörs ikväll ♥

Bjuder på en bild på gorgeous moi :)



Vad kommer vara inne för jacka i vår?

Datum: 2010-02-04 Tid: 10:11:22

Jeans jacka, Gina tricot 349:-

Skinn jacka, HM 399:-

Kavaj jacka, HM 399:-

Visst är det bra med jackor som ligger under priset 400:-  I love it! ♥

 


04/02 - 10

Datum: 2010-02-04 Tid: 09:37:04

 




De där är min dag! :/ trist men va gör man inte för att vara bäst :)
De kommer jag inte göra förns om några timmar iallafall. De känns skönt! (pust*)



/JALMAR*


Vad ska man hitta på idag då?

Datum: 2010-02-03 Tid: 15:55:47
Nu sitter jag hemma hos min pojkvän, ska äta makaroner eller spagetti. vet inte vad han lagar :P men under tiden han lagar mat så sitter jag och bloggar  och lyssnar på musik :) sen ska vi väl kolla en film tror jag.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra :/ Jag vill gå ut men när jag sätter fötterna utanför dörren så känns kylan mer än i bara fötterna... Det skulle ju tudligen vara snöstorm idag också, de har ju snöat väldigt mycket idag så.
De känns som om vintern kommer att hålla på hela året om :/

Nu ska jag käka men vi hörs senare.
PUSS PUSS!<3

Datum: 2010-02-03 Tid: 12:52:13

HM

Datum: 2010-02-03 Tid: 12:38:30

Hittade grymt söta tröjor från HM, har kommit in i en liten rosa period :)





Vad tycker ni?
 Puss :)


Gud va jobbigt!

Datum: 2010-02-03 Tid: 11:55:10

Hej hej! Jag kom presic till skolan. Trodde jag började halv tolv som sagt men......... JAG HAR IDROTTSDAG! :/ Kul att man får information på den här skolan..

Så nu sitter jag här, orkar inte åka hem heller. Jag väntar tills Robbin slutar så åker jag hem sen, han slutar om en timme tror jag.

GLÖM INTE ATT JAG HAR EN FRÅGESTUND IGÅNG! SVARAR PÅ FRÅGORNA PÅ FREDAG!


Sleepy

Datum: 2010-02-02 Tid: 21:45:08
Godnatt alla läsare :) nu ska jag sova, känns väldigt dumt eftersom jag börjar halv tolv imorgon. Men men , då kommer jag iallafall i tid. Och även om jag mår dåligt så måste jag gå imorgon, har historia och de har jag bara en gång i veckan :) VÄLDIGT VIKTIGT!

Svar på frågestunden kommer på fredag så ladda på med frågor så, om det är för lite frågor så känns de bara dumt.

Godnatt / JALMAR*


FRÅGESTUND!

Datum: 2010-02-02 Tid: 16:28:46

 

Nu startar jag en frågestund så att ni kan fråga de ni vill ha svar på, jag är ju en ny bloggare så ni vet inte så mycket om mig. men nu är de bara att fråga på! svarar på pinsamma och personliga frågor.

Sätt igång nu!

Hej bloggen!

Datum: 2010-02-02 Tid: 15:48:55
hej hej bloggen, jag sitter hemma och har skit tråkigt :( har bara spelat på facebook hela dagen, dom har roliga spel men ja har spelat dom typ i 3 timmar nu så de börjar bli lite tråkigt :(

Snart kommer min kära pojkvän också, kanske ska möta melon och björne också på en cigg. Men Robbin slutar 4 och björne borde vara i tungelsta nu så jag ska väl ringa melon och se vart vi ska mötas.

Talk to you soon, <3



Min trötta älskling :P

Chris Brown

Datum: 2010-02-02 Tid: 12:35:38
Alla vet väl om misshandeln som hände mellan Chris och Rihanna? Jag vet att han gjorde en dum sak, men titta här som plåster på såren till Rihanna har han gjort en ny låt som heter Changed man. Titta här <3





Se så söta dom är!!! älskar både Chris Brown och Rihanna så jag visste inte vad jag skulle tycka när jag fick se i tidningarna vad som hade hänt :/ jag blev ledsen för Rihanna och ändå ville jag skydda Chris Brown.
Hoppas dom blir tillsammans igen! Dom är lätt de hetaste paret i Hollywood eller va i alla fall,
Komenter gärna vad ni tyckte om misshandeln och vem ni gillar mest Chris Brown eller Rihanna?

Pussar<3<3

Segt...

Datum: 2010-02-02 Tid: 12:01:19
Seg morgon asså! ont i halsen, trött och väldigt seg.. Ingen skola idag för att jag känner mig dålig :( Men då får jag väl sitta här hela dagen då. Mamma tror att jag inte är dålig, att jag bara säger så för att inte gå till skolan. så jag måste sitta inne hela dagen :/ Jag mår faktiskt dåligt också, hon tror fel. Men vem vet kanske smyger ut när hon inte ser (Busigt) thihi.

Men kommer väl skriva mer igen snart, jag kommer ha tråkigt så :P

Puss och Kram på er ! <3

Hatar allt

Datum: 2010-02-01 Tid: 20:57:43
Ibland känns det som om jag bara vill låta vinden föra mig bort! Ta mig någon annanstans där man slipper att se, höra eller känna! Du vet inte vad du gjort men det är något stort. jag vill aldrig mer se dig, fast jag kan inte sluta tänka på dig

Svenska hollywoodfruar parodi

Datum: 2010-02-01 Tid: 19:45:07
Del 1

 

Del 2



Äntligen hemma!

Datum: 2010-02-01 Tid: 18:57:30
Nu har jag precis kommit hem, morgonen började med att jag va as trött för att jag somnade typ vid tre igår :S (fy skäms) jag gick inte upp förns vid halv noi och vi skulle åka vid nio, då fick jag bråttom. MEn självklart missade vi tåget och morsan fick köra oss till västerhaninge. Jag och min syrra skulle in till stan samtidigt, hon skulle till skolan och jag skulle på sminkningen :) Jag kom dit vid 11 och hon förklarade allting. Hur de skulle vara och så. sen satte hon igång! hon va jätteduktig, första sminkningen så skulle hon göra bara ögonskuggor och dom vart skit coola :) sen efter de så skulle hon göra hela ansiktet, Sen kom syrran och tittade på också, va inte klar där förns vid 4 :/ Men de va roligt så de ångrar jag inte!



Nu ikväll ska jag vara med Björne och bara vara hemma och chilla lite, Kanske kolla lite TV eller så går vi ut. De får man se.

XOXO! / Jalmar*