Home night

Datum: 2010-01-31 Tid: 19:45:46
Ikväll blir de hen hemma kväll bara :/ Hade i alla fall velat träffat någon, men nej :(
Har varit med Robbin hela dagen och bara myst och suttit vid datorn. Funderar på om jag ska ta och gå ut på en promenad, men kylan stoppar mig. 14°- är fan inte kul :/

Men nu ska jag kolla på en film eller något, så vi hörs sen ♥


Grymt bra film!

Datum: 2010-01-31 Tid: 17:12:52
The notebook :


Bloggkris :S

Datum: 2010-01-31 Tid: 15:44:03
Äntligen bloggen! Jag kunde inte logga in på mitt konto igår de va något knasigt som hade hänt så jag åkte till laserdome utan att blogga :/

Jag kom hem vid typ halv 4 för efter vi hade vart i stan så åkte vi hem till min klasskompis Lukasz han va ensam hemma och vi typ va där och chillade och kollade på polsk TV han är nämligen polack :)
när vi va på laserdome så första matchen va vi 32 stycken på plan :S andra 20 minuterna på trodde jag att de bara va jag max, björne och Robbin men istället ville typ alla som va med innan vara med igen :( Så det tyckte jag va skit tråkigt.... Men man kan ju inte få allt här i världen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra vaknade typ 3 och de brukar jag aldrig göra, Jag brukar vakna typ vid senast tolv på helger. Det känns som om jag har sovit bort hela dagen (Det tycker jag inte om!)
Men så fort jag får veta vad jag ska göra idag så får ni också veta det! :)

Puss och kram skumbanan :)

Hej, Tja, Hejsan.. Yeah yeah whatever :P

Datum: 2010-01-30 Tid: 15:47:26
Hehe, va gör ni allihopa? själv sitter jag här och bloggar, Ikväll vet jag inte än vad jag ska göra. Antingen laserdome eller så sånt man inte får göra om man inte är över 18 (Shhhh!) men jag har bara 120 spänn de räcker antingen till 40 minuter laserdome eller så får jag dela på något otillåtet med någon :P

Nu på morgonen har jag inte gjort så mkt mer än att bada och varit med min pojkvän, Tittat lite på TV också. Har inte kunnat blogga för attt datorn är inne på min systers rum och hon va på krogen igår så hon kom typ precis upp :)

Har lyssnat mycket på den här låten på senaste tiden.
Jag vet att madonna inte har gjort så mycket på senaste åren som talar till ungdomar och hon är en "kärring" och allt va de nu är, men ni som tycker de kan lyssna på den här låten och ni lär ändra er! Den är skit bra!



Natti natti

Datum: 2010-01-29 Tid: 23:03:31
Nu är de här de sista inlägget ikväll :) Björne har åkt hem nu och jag och Robbin ska kolla på film (New Moon) från the twilight saga. Det ska bli mysigt, sen ska han sova hos mig.

God natt så länge hälsar jag och Robbin er med en skön bild :)




Björne gästbloggar

Datum: 2010-01-29 Tid: 20:39:42
Tjena alla snygga, fula, dumma och feta bloggläsare!

Ikväll ska jag Jalmar och hennes pojkvän Robbin sitta hemma och ha fredagsmys här hemma hos Jalmar. Vi ska svulla i oss en masssa onyttigheter så vi blir lika feta som er! sen ska vi nog också se en shysst rulle och om man har tur blire porr! hahah nej fett oseriös.. vi ska bara ta det lungt ivkäll, hade ju som sagt planer på att kröka men de blev inte av.. men vi får väl hitta på något roligt kanske klär ut oss eller något.

Ha det så bra nu, så kanske jag kan gästblogga någon gång igen!



puss och smek parningslek /björne


Hemma igen ;)

Datum: 2010-01-29 Tid: 20:21:44
Nu har jag kommit hem, Det blev en lång dag i handen centrum. Björne drog typ strax efter 4, vi drog därifrån efter 5 typ :p Jag hittade många fina saker, fast de gör jag ju alltid så de va väl inge nytt :P

Men höjdpunkten va när jag fick veta vad Robbin present va :) DET VA EN VÄSKA! som jag faktiskt har sagt att jag ville ha tidigare, 420:- kostade den, Den finns på bianco.



Bye bye <3

Goderafton :)

Datum: 2010-01-29 Tid: 13:29:37
hej hej bloggen! Nu sitter jag i skolan, vet att jag sa att jag inte skulle hit med jag drog med mig Duggin så gick vi runt och checka läget bara :) ska dra till centrum med min pojkvän snart, jag tror han ska köpa nånting till mig :O Han och Duggin pratade om de. Men de får bli en överaskning :) Nu kommer han så nu ska vi gå.

Hörs när jag kommer hem så får ni veta vad de va han köpte :)

See ya later ;)

Good morning

Datum: 2010-01-29 Tid: 09:16:51
Den här dagen började jag med att först sträcka på mig i sängen, stoppade ut fötterna från täcket. Men drog snabbt in dom igen, De va rysligt kallt :/
Det blir ingen skola idag, vet inte om jag vill åka till skolan eftersom Allan min lärare har bråkat med mig och Lukasz. Och Allan har jag på varenda lektion idag :S Istället för de så åker jag med Johana till handen när hon ska göra naglar :) Det ska bli trevligt! Det har vi inte gjort på ett tag, vi har nyligen blivit vänner igen från att vi bråkade om skit töntiga grejer. Henne har jag ändå känt i 14 år, Hon är min sjuktbra barndomsvän! :) <3

Men nu måste jag sminka mig lite grann och äta frukost så att jag hinner :) vi tar bussen som går om en timme, De vill säga 10:07



Morgontrötta jag :) Vi hörs senare!

/JALMAR*

Kväll med Björne

Datum: 2010-01-28 Tid: 20:31:19
Hello ;)

Jag är med Björne och lyssnar på Lady gaga som vanligt.. hehe, vi har kollat på en film som heter Livet är en schlager, Det är en film som handlar om en tjej som heter Mona Berglund (Helena Bergström), och hon jobbar med en cpskadad kille som heter David (Jonas Karlsson), David skriver en låt och spelar upp för Mona, och Mona har ett väldigt stressigt liv. men en kväll så har hon tid över och då skriver hon text till Davids låt. Hennes man Bosse (Thomas Hanzon) skickar in låten till melodifetivalen. Och helt plötsligt har stressen ökat!

En rolig komedi, värd att se faktiskt :)
Vi försöker få tag i Melon också men hon verkar inte vilja komma hit :( hon har sagt att hon ska komma i typ tre timmar, men men hon går miste om en rolig kväll :P fast Björne ska åka om en halvtimme ändå :/


PYSS OCH KJAM!

The fame monster

Datum: 2010-01-28 Tid: 17:18:31

Om ni inte visste de så är jag en huge fan of Lady Gaga :) hon är verkligen en man kan se upp till. Så ärlig om sig själv. Hon är en grym person som vet vad hon vill och de sätter jag tummarna upp för ;)






:(

Datum: 2010-01-28 Tid: 14:00:27
Hej hej!
Idag blev det ingen sminkning :/
Hon kunde inte idag, men ska dit på måndag istället :) Men nu sitter jag och väntar på Björne han ska komma hit efter skolan :D vi ska väl hitta på något roligt, antingen kolla på en film eller gå ut och leka i snön! Hur som helst är jag glad att jag sitter ensam idag som jag gjorde hela gårdagen :)
Måste hinna städa idag också, vika ihop min tvätt och sånt, skulle egntligen gjort de igår men jag hoppade över de (Shhhhhhhhh!!)

Iaf så åkte jag till handen med Anna istället för sminkningen, lånade pengar av henne också så att jag skulle köpa en snygg tunika/skjorta :P Studiebidraget kommer ju imorgon då ska jag shoppa mera :) Men jag har hört att studiebidraget kommer att höjas med 400:- De skulle ju vara as sooooft! :) ska handla nånting åt min Robbin också så att han blir glad, han handlar faktiskt saker till mig hela tiden. Nu är de min tur!
De har varit en trevlig dag än så länge. Fick syrran att shoppa också. De är inte varje dag kan jag lova :)

Hörs senare ikväll puss :)



Godmorgon världen!

Datum: 2010-01-28 Tid: 07:52:21
Godmorgon, nu har jag gått upp och ska göra mig iårdning så att jag kan åka till stan, ska ta tåget ifrån tungelsta som går 08:58. De blir inge skola idag då, men de kanske ni redan har förstått. Måste fixa mitt hår nu men när ja kommer hem kanske jag slänger upp lite bilder på hur hon sminkade mig,
Puss och kram!



Godnatt :)

Datum: 2010-01-27 Tid: 23:11:21
Hellue ;) Jag ville bara säga godnatt till allihopa!
Imorgon ska jag åka till odenplan, vara där tio på morgon för att jag ska få en gratis.... (wait for it) SMINKNIG!
Jag är jätte glad, undrar om hon ska göra en daglig eller en fest sminkning? de får jag se imorgon, Det är Annas kompis som ska göra de. hon har hoppat av gymnasiet och istället ska hon bli sminkös :)
Men nu måste jag sova så att jag orkar upp imorgon :)

 


Tjenixen!

Datum: 2010-01-27 Tid: 16:00:18

Tja bloggen :)! Min lediga dag har bestått utav att tvätta :/ ska snart lägga min i badet och bara koppla av med hårinpackning och ansiktsmask, (Superskönt) !

Ikväll vill jag göra någonting roligt, får se om Björne kanske kan komma hit :)
Eller om jag hittar på något med Melon, pratatde med henne tidigare idag med hon har inte hört av sig som hon sa att hon skullle :( Men jag får väl höra av mig till henne.



Puss och kram!

 


xD

Datum: 2010-01-26 Tid: 18:56:46
En remix av låtar 2009 :)




Vill ha till våren!

Datum: 2010-01-26 Tid: 17:34:45

                                                        
Hennes & Mauritz
Linne 99:-



Tröja 299:-


 
Bianco
Skor 699:- Väska 350:-

    

Armband 130:- & 149:-



Gina Tricot
Cardigan 149:- Skjorta 199:-



Jackor 499:- & 399:- 




/JALMAR*




 


;)

Datum: 2010-01-26 Tid: 15:43:48

Hej hej igen :)! Nu har jag slutat, eller ja för ett tag sen. Blev utkastad från fysiken sista kvarten för att jag kramade Lukasz? :S (HEL SKUMT!) Jag tror att jag ska vänta på min pojkvän som slutar halv fem men vet inte vad jag ska göra under tiden..... Måste vara hemma till fem iallafall för då kommer Björne :)
Har också fått en hög med historia papper som måste göras! Jag är ledig imorgon, så då kan jag klämma in det :) Orkar inte göra dom nu, Hade kunnat gjort de men just nu orkar jag inte..

See you later, Alligator ;)

As skön låt föresten :)
Lady gaga- Monster





Hej bloggen!:)

Datum: 2010-01-26 Tid: 10:36:31

Igår kunde jag inte skriva eller lägga upp bilderna på det som min lilla gulleplutt hade köpt. för att min syster ville inte låna ut sin dator till mig, :( men jag gjorde inte mycket när jag kom hem. Väntade i skolan på att robbin skulle sluta. Han slutade halv 5. Fett jobbigt! Då under tilden han hade lektion satt jag och björne vid datorn och kollade på typ facebook också :) hittade en ny rolig sida som heter www.faceinhole.com. Där sätter man in sitt ansikte i hålet på bilden, Precis som sidan heter :P Jag gjorde en cool bild på mig själv :) Idag får vi se vad jag gör, Slutar runt 2 så, har ganska mycket tid till annat idag :) Tänkte faktiskt plugga lite när jag kommer hem, Behöver de för att klara nationella proven i matte. Jag vet!, jag plugga. Det låter helt absurt xD heheh 


Hörs efter skolan :)

 


Hej hej

Datum: 2010-01-25 Tid: 14:00:18
Hellue , nu har jag slutat. Gick inte på dom 2 sista lektionerna (tokigt tokigt). De va bas, hade inget att göra. Gick till centrum med älsklingen, :) han hade håltimme. Och han köpte kläder till mig :D Jag är jätte glad, Han är så söt <3 Lägger upp bilder på de när jag kommer hem.
PYSS O KJAM xD

 


Goddag :)

Datum: 2010-01-25 Tid: 10:10:00

God lunch eller morgon eller vad ni nu vill kalla de :P jag har precis kommit till skolan typ, kom en halvimme försent :/ Gick och la mig fett sent igår och börjar halv nio. De verkar ju vettigt! :P (pucko!) Nu har jag bas lektion och ska skicka mitt hinudism och buddism arbete till min lärare , Bättre sent än aldrig liksom :)

Igår kväll satt jag uppe med min syster och vi tog roliga/Cp bilder, :P Kanske därför jag är så trött. Av allt skrattande tror jag :) somnade inte förns vid 1 kanske :S
Men nu måste jag fortsätta med de jag egentligen ska göra innan jag blir busted av min lärare Allan :)
Ha de så bra tills vi hörs <3

PUSS och KRAM :)



Snyggingar :) (Jag och Anna)


Hellue

Datum: 2010-01-24 Tid: 21:11:22
Nu har jag kommit hem från stan, har varit och kört laserdome. med björne, max och min älskling :) Det är ett spel som man ska skjuta varandra med laser stålar i ett mörkt rum, (för dom som inte vet) :P
Nu tänkte jag kolla en film med Robbin.. Vi har bestämt oss för New moon, (Twilight 2) så skriver imorgon igen :)
Ha de så bra tills dess
/JALMAR*

 

 

Har lyssnat på en skön låt också idag, som har suttit kvar i mitt huvud,

OWL City- Fireflies

 


Tjenixen

Datum: 2010-01-23 Tid: 21:16:03
Nu vet jag vad jag ska göra ikväll, vara med björne !:) vi tänkte mysa och kolla film. Sen sa vi äta glass med varma hallon också :D det är så jävla nice :)
Men puss puss <3

God dag på er :)

Datum: 2010-01-23 Tid: 15:49:51
Hej glada vakna människor :) själv är jag inte så vaken, vaknade för en timme sen typ, blev lite sen igår :P först åkte vi till gladö till peter, va där ett tag. sen tog vi taxi till västerhaninge och va hos nån som jag inte kommer ihåg vad han heter, va så jävla trött då :P men sen stog vi och väntade på bussen som skulle komma 25 över 5, men de va ju en nattbuss så den kom inte förns klockan va 45, så vi stog där och frös jätte mycket, (när jag säger vi menar jag emil 1 emil och melon)
sen mötte jag min pojkvän, och vi gick typ hem och sov sen. de va fett skönt .. heheh :P

Får se vad som händer idag, det är ett mysterium än så länge
XOXO/ Jennifer :)


Shoho :)

Datum: 2010-01-22 Tid: 17:21:48
nu sitter jag bara hemma, har precis sagt hejdå till min pojkvän..
Ikväll blir de fest, med melon. de va länge sen vi festade tillsammans, så de ska bli kul :)
Det är någon fest typ ut mot sorunda, dom bjuder på dricka och skjuts dit och hem. Så de är jävligt sooooft :)

idag va jag inte i skolan... va tvungen att åka till sjukhuset, på återbesök. innan nyår gjorde jag en abort så dom skulle väl bara kolla så att allt va bra och sådär :) OCH DE VA DET! (*PUST!) 


 


Godmorgon :)

Datum: 2010-01-21 Tid: 10:35:51
jag sitter nu i skolan, har matte.. TRÅKIGT! jag bad om en dator. så att jag kunde jobba med min hinduism och buddhism arbete som egentligen skulle vara inlämnat första lektionen efter jul lovet :( men nu sitter jag här med lukasz iallafall och har tråkigt. han borde jobba med sin matte men de gör han aldrig så :P

bye bye :)

Trött...

Datum: 2010-01-20 Tid: 21:46:54
Nu sitter jag hemma och är fett trött, men vill inte gå och sova :/.. idag har jag väl inte gjort så mycket, bara vart hemma och sen kom min pojkvän och vi myste lite grann.
Björne kom runt halv 8 och åkte hem igen med nio bussen :( jag ville att han skulle ta den bussen som går 11 men han ville inte de, så nu sitter man här och tråkar..

Goodnight :) <3


Lite om mig..

Datum: 2010-01-20 Tid: 09:55:08
Namn: Jennifer (Jalmar) Östlund
Gammal: 16, fyller 17 sista juni
Pojkvän: Ja, Robbin berg heter han :)
Gillar: jag gillar att "stunta" och vara med min pojkvän och mina kompisar
Skola: Riksäpplet, just nu IVstu programmet.
Nästa år i skolan: Barn och fritid på fredrika bremer om jag kommer in
Nåt som bara är så 2009: skolka, nu ska jag bara se framåt!
Syskon: En syster som heter anna, och en utav mina bästa kompis. Björne, du är som en bror för mig.

De där va lite om mig :)


(Sorry att bilden är sne) :S





Skön låt: Alexandra Burke ft. Florida - Bad boys


Hello,

Datum: 2010-01-20 Tid: 09:28:29
hej välkommna min nya blogg :) jag ska se till att skriva så mycket som jag kan, kolla också in www.stuntlifeinstockholm.blogg.se för att kunna förstå mig är det ett måste :P

Bye bye